SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Lokomotiv’i yıkan Fenerbahçe’de gözler bugün 14.00’te çekilecek kuraya çevrildi. Muhtemel rakipler arasında Liverpool, Sevilla, Dortmund gibi Avrupa devleri var. Ancak taraftarlar, sezon başında Kanarya’yı Devler Ligi’nin dışında bırakan Shakhtar’ı istiyor

Galatasaray’ın Lazio’ya elenmesiyle Avrupa’da yarışan tek temsilcimiz haline gelen Fenerbahçe’nin son 16 turundaki rakibi bugün belli olacak. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekimleri bugün TSİ 14.00’te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. TRT Spor'dan yayınlanacak kurada temsilcimizin muhtemel rakipleri arasında son 2 sezonun şampiyonu Sevilla, Valencia, Liverpool, Dortmund, M. United, Villarreal, Tottenham ve Basel var.

‘İntikam’ sesleri

Ancak Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde sezon başında Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme turunda saf dışı bırakan Shahktar Donetsk var. Mircea Lucescu yönetimindeki Ukrayna ekibi, Kanarya’yı 0-0 ve 3-0’lık skorlarla Devler Ligi’nin dışına itmişti. Dünkü Lokomotiv zaferinin ardından sosyal medyada yorum yapan birçok Fenerbahçeli de ‘intikam’ için Shakhtar’ı diledi.

Seribaşı uygulamasının olmayacağı kurada Cimbom’u eleyen Lazio’nun yanı sıra Braga, S. Prag, A. Bilbao, Leverkusen gibi takımlar da muhtemel rakiplerimiz.

Son 16 turu ilk karşılaşmaları 10 Mart'ta, rövanşları ise 17 Mart'ta yapılacak.

Çeyrek finallerin 7 ve 14 Nisan, yarı finallerin 28 Nisan ve 5 Mayıs'ta gerçekleştirileceği UEFA Avrupa Ligi'nin final maçı ise 18 Mayıs'ta İsviçre'nin Basel şehrindeki Saint Jakob-Park Stadı'nda oynanacak.

[Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay tweet!](https://www.mynet.com/fenerbahceden-galatasaraya-olay-tweet-93344-myspor)

Taraftar için 2 farklı karar

Fenerbahçe’nin Beşiktaş derbisi öncesi Maraton ve Okul Açık Tribünleri’ne giriş yapacak seyircilerin e-bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesine yönelik yaptığı itiraz Tahkim Kurulu’nca reddedildi. Tüketici Mahkemesi ise 4 taraftarın yaptığı itirazı haklı bularak maça girmelerine izin verdi.

Persie’ye ilk 11 yaramadı

Düzenli olarak süre alamaması, yerine Fernandao’nun oynaması sebebiyle eleştirilen ve başkan Aziz Yıldırım’ın da bu duruma el attığı Hollandalı golcü Robin van Persie, 90 dakika sahadaydı. Ancak, beklentileri karşılayamadı. Kulübedeki Fernandao’nun gözleri kapalı hali de dikkat çekti.

Bu sezon ligde ve Avrupa’da 31 resmi maça çıkan Robin van Persie, 4’üncü kez bir karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

[Fenerbahçe, Rusya'dan turla döndü](https://www.mynet.com/fenerbahce-rusyadan-turla-dondu-93337-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler