SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira’ya göre maç skoru…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa’yı sahasında 3-1 yenen Fenerbahçe’de Portekizli teknik direktör Vitor Pereira, mücadeleyi yorumladı.
Daha çok gol atabileceklerini söyleyen Pereira, “Bugün sahada fiziksel ısınmanın yanı sıra mental ısınmayı da yaptık. Maça çok güçlü giriş yaptık. Kendi oyunumuzu oynadık. Biz zaten böyle oynadığımızda galibiyete yaklaşmış oluyoruz. Zorlu ve kaliteli bir rakibe karşı oynadık. Doğru skoru bu akşam 6-2’lik sonuç olabilirdi. Takımımın doğru futbolundan memnunum” ifadelerini kullandı.
KADLEC YORUMU
Maç öncesinde herkese sürprize yaparak Kadlec’i ön liberoda oynatan Portekizli teknik adam, futbolcusunun performansını, “Kadlec bu akşam gerçekten harika oynadı. 6 numara pozisyonunda oynadı. Oynarken ilk düşüncesi savunma olan bir futbolcunun gösterdiği performans önemliydi. Biz hücum yaparken 6 numara oynayan bir oyuncunun savunmayı düşümesi kötü olurdu. Antalyaspor maçında dengesiz oynamıştık. O bölgede dengeli oynayan bir oyuncuyu seçtik bu akşam” şeklinde yorumladı.
TARAFTARLARA TEŞEKKÜR VE ÇAĞRI
Çoğu maçtan sonra taraftarlara teşekkür eden Vitor Pereira, bu karşılaşma sonrasında da “12 numara” olarak nitelediği Fenerbahçe taraftarını unutmadı. Lokomotiv Moskova maçında stadı tıka basa doldurmalarını isteyen sarı-lacivertli takımın hocası, “Taraftarlarımızın desteği harikaydı. Bir sonraki maçta futbolcularımızla birlikte onlara teşekkür edeceğiz. Çünkü onlar bu teşekkürü hak ediyor. Avrupa Ligi’nde kritik maçına çıkacağız. Onlardan yine yardım istiyorum. Stadı tıka basa doldurmalarını istiyorum. Onlara garanti veriyorum; maçın sonucu ne olursa olsun, onlara teşekkür edeceğiz. İyi anımızda ve kötü anımızda hep bizim yanımızda oluyorlar.
Bazen gerçekten çok sıcak karşılandığımızı hissediyorum deplasmanlarda. Taraftarların tutkusunu hissediyorum. O anları kısa kısa videolar çekiyorum. Daha sonra hatırlayabilmek amacıyla ailemle paylaşmak için çekiyorum” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler