SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nani Çin'e, Robben Fenerbahçe'ye

Transfer kulislerinde, Nani'nin sezon sonunda astronomik bir rakama Çin'e gideceği, yerine ise Robben'in geleceği konuşuluyor.

F.Bahçeli taraftarların rüyalarını süsleyen Hollandalı yıldız, menajerliğini de yapan babası Hans Robben’i gözlemlerde bulunması için İstanbul’a gönderecek. Baba Robben, 16 Şubat’ta oynanacak F.Bahçe L.Moskova maçını da tribünden izleyip, Ülker Stadı’ndaki atmosferi bizzat görmek istiyor

Fenerbahçe'nin sezon sonunda transferdeki en büyük hedefi olarak gösterilen Arjen Robben konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Edinilen bilgiye göre, Bayern Münih'li yıldızın babası olan ve aynı zamanda menajerliğini de yapan Hans Robben, ön araştırmalar yapmak için önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek.

BABA ROBBEN İSTANBUL'A GELİYOR

İstanbul'da çeşitli gözlemlerde bulunacak olan baba Robben, F.Bahçe'nin Lokomotiv ile oynayacağı Avrupa Ligi maçını da statta izlemeyi planlıyor. Ayrıca Hans Robben'in, oğlunun arkadaşı olan Robin van Persie ile İstanbul'da görüşmek istediği de belirtildi. 32 yaşındaki Robben'in sezon sonunda Bayern'le sözleşmesi bitiyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler