SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amedspor - Fenerbahçe (CANLI)

Fenerbahçe, Türkiye Kupası Çeyrek Final turunda eşleştiği Amedspor ile ilk maçında deplasmanda karşı karşıya geliyor.

AMED SPORTİF - FENERBAHÇE

STAT: Seyrantepe DİSKİ Spor
HAKEMLER: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz
SAAT: 13.00
YAYIN: A Haber ve Mynet Canlı Anlatım

11'LER

AMEDSPOR: Levent, Abdullah, Şevket, Ercan, Şehmus, Yusuf, Ferdi, Başaran, Tekin, Mansur, Sercan.

FENERBAHÇE: Fabiano, Şener, Kjaer, Kadlec, Hasan Ali, Souza, Ramazan, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Diego, Fernandao.

En son 24 Ağustos 2009’da Daum yönetiminde lig maçı için Diyarbakır’a giden ve 3-1 kazanan Sarı-Lacivertliler, tam 6.5 yıl aradan sonra yeniden bu şehirde maça çıkacak.

[Fenerbahçe maçı öncesi Diyarbakır'da alarm](https://www.mynet.com/fenerbahce-maci-oncesi-diyarbakirda-alarm-92761-myspor)

Seyirci olmayacak

Bugün saat 13.00’te başlayacak olan mücadelede, Amedspor’un aldığı ceza nedeniyle seyirci olmayacak. Fenerbahçe, sahadan galibiyetle ayrılıp hep Antalya yenilgisinin yaralarını sarmak hem de rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Bir sürpriz daha!

Kimsenin beklemediği bir şekilde kupada çeyrek finale kadar yükselen 2. Lig ekibi Amedspor, son olarak Bursaspor’u saf dışı bırakarak büyük bir sürprize imza atmıştı. Güneydoğu temsilcisi, Fenerbahçe karşısında da büyük bir sükse yapıp, rakibi önünde zafere ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Amedspor’da takımın en önemli ismi olan Deniz Naki, cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yıldırım, Diyarbakır’a gitmedi

Amedsporlu yöneticiler, yaptıkları her açıklamada hemşehrileri Aziz Yıldırım’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söylediler. Ancak başkan Yıldırım, bu deplasmanda takımı yalnız bırakacak. Aziz Yıldırım, özel işleri nedeniyle dün yurtdışına çıktı. Diyarbakır yolculuğunda kafileye genel sekreter Mahmut Uslu ve birkaç yöneticinin eşlik edeceği öğrenildi. Aziz Yıldırım, Antalya mücadelesinden sonra yaptığı açıklamada, “Amedspor’u kutluyorum. İki tarafa da başarılar diliyorum” demişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler