SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de takıma neşter vuruluyor

Süper Lig'de Antalyaspor'a 4-2 yenilen Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın revizyona gideceği öğrenildi.

Sakatlıklar, cezalılar ve iyileşen futbolcular yüzünden Vitor Pereira, Antalyaspor maçına göre Kasımpaşa önünde 8 farklı oyuncu ile sahaya çıkacak.
Antalyaspor karşısında ağır bir yenilgi alan Fenerbahçe, ligin 21. haftasında konuk etmeye hazırlandığı Kasımpaşa karşısına bambaşka bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Sakat, cezalı ve formsuz oyuncular nedeniyle kadroda büyük bir revizyona gitme kararı alan Vitor Pereira, iyileşen Gökhan Gönül ve Hasan Ali’ye formalarını geri verecek.

DIEGO YERİNE GEÇİYOR

Cezası sona eren Kjaer de Alves’le savunmada ter dökecek. İdeal savunma dörtlüsüne geçecek olan Fenerbahçe, Topal-Josef ikilisinin aynı anda cezalı duruma düşmesiyle ortada Ozan ve Alper, kanatlarda ise Markovic’in yokluğunda Nani-Volkan Şen mücadele edecek. İleride bu kez Fernandao’yu oturtacak olan Portekizli,Robin van Persie’ye şans verip, Diego ile onu besleyecek.

MEIRELES GELECEK DERTLER BİTECEK

Sakatlığı nedeniyle bir ara sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesi bile düşünülen Raul Meireles, Amed maçıyla birlikte sahadaki yerini alacak. Henüz tam olarak hazır olmadığı için yarınki karşılaşmayla birlikte form tutmaya başlayacak olan Portekizli yıldız, orta alanda yaşanan kısır döngüye de iyi bir alternatif oluşturacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler