SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Fenerbahçe ancak meteoroloji kupasını kaldırır'

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olduğu maçın ardından yazarlar mücadeleyi değerlendirdi...

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Merkeze çare: Alper di Maria (Uğur Meleke)

Fenerbahçe’nin Kjaer’siz zavallı duruma düşen savunmasına karşı Antalya’nın ileri altılısının hareketliliği maçın anahtarıydı. Normalde sol stoper görmeye alıştığımız Alves, sağ stoperde Şener ile, ama daha çok da sol savunmada Kadlec, Caner ile olağanüstü uyumsuzlardı. Kadlec ile Caner arasına atılan her top tehlike yarattı, bu noktada da Mbilla Etame’yi bu ikilinin arasına koyan Erol Malkoç’u kutlamamız lazım.

Pereira'nın şifresi çözüldü (Rüştü Reçber)

Pereira acilen oyun formatında ve oyuncu tercihlerinde değişiklik yapmalı. Rakiplerine korku vereceğine çözülen bir takım haline gelen F.Bahçe eğer kendini düzeltmezse şampiyonluktan kopabilir. Son Kayseri maçında da yazmıştım... "Savunma yaparak kazanmayı düşünen Fenerbahçe sürprizlerle karşılaşabilir" diye...

Bumerang (Erman Toroğlu)

Fenerbahçe'nin kötülerinden biri Volkan'dı ama Pereira alınan kaleciyi yerli yerinde kullanmadığı için Volkan bu duruma geldi. Hiçbir gün Volkan'a karşı yeni kaleciyi tehdit unsuru olarak kullanmadı. Bu işler böyledir. Futbolda dün, evvelki gün yok! Bugün var.

[Fenerbahçe'ye Antalyaspor darbesi](https://www.mynet.com/fenerbahceye-antalyaspor-darbesi-92632-myspor)

Pozisyon yok, pozisyon var (Gürcan Bilgiç)

70 milyon Euro'luk transfere, skor yapma adına alınan ekstra yıldızlara sahip rakibi karşısında pozisyon vermediğini, kaçırdıkları pozisyonlardan da dem vurarak, daha da farklı kazanabileceklerini söyleyecektir. Portekiz usulü böyle oluyordur demek ki.

Yarım porsiyon Fenerbahçe (Ercan Güven)

Taraftarı “Bir gol olsun bizim olsun kanaatkarlığından, takımı “aman gol yemeyelim de” korkaklığından, Hoca’yı “ne güzel gidiyor işte” kolaycılığından kurtarıp “nerede nasıl yanlış yapıyoruz” diye düşünme şansı yaratır belki.
Medya “kazanan takım eleştirilmez” kaypaklığından kurtulur bakarsınız. “Madem ki kazanıyor Pererira çok iyi hocadır” düz mantığı sorgulanabilir bir ihtimal.
Çünkü böyle giderse Fenerbahçe ancak “meteoroloji kupasını” kaldırır... O da kar devam ederse!

Bağıra bağıra geldi (Şansal Büyüka)

Kimin vicdanı varsa sorarım: Bir yerli oyuncu Nani kadar ayağında top tutsa, Nani kadar top kaybetse, bu takımın onbirini görebilir mi? Markovic geldiğinde, rüzgarından rakip savunmalar kuru yaprak gibi savruluyordu... O rüzgar öyle durdu ki, şimdi rakip bir oyuncunun saçının tek telini bile savuramıyor. Lig bitecek, Van Persie hâlâ bitik. Fernandao külçe gibi ağır. Mevcut kadroya 70 milyon euroluk transfer yapıldı, bir Eto’o bulunamadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler