SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Robben'in gitmek istediği takım

Fenerbahçe'nin yeni sezonda transfer listesinde ilk sırada yer alan Hollandalı futbolcu Robben konusunda çok önemli gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı.

Alman kulübü Bayern Münih'in yöneticilerinin Robben'le bir görüşme yaparak, "Bayern Münih'e bugüne kadar büyük hizmetler verdin. Bu nedenle sana karşı açık olmak zorundayız. Yeni sezonda takımın başına geçecek olan Carlo Ancelotti seni gelecek sezon takımda düşünmüyor. Bu nedenle sezon sonunda seninle yollarımız ayrılacak. Bunu bilmen en doğal hakkın" dediği öğrenildi.

BÜYÜK HEDEFLERE KOŞARIZ

Bu sezon Bayern Münih'te fazla şans bulamayan Robben'in kararı büyük bir olgunlukla karşıladığı ve saygı duyduğu ortaya çıktı.

Bu arada Robben'e ülkesinin takımlarından Ajax'ın da teklifte bulunarak, "Sana kapımız her zaman açık. Ajax'ta forma giyersen bu bizim için mutluluk olur. Seninle çok büyük hedeflere koşarız" dediği gelen bilgiler arasında.

FENERBAHÇE İYİ SEÇİM OLUR

Ancak Robben'in Ajax'ın yaptığı teklife hiç sıcak bakmadığı ve vatandaşı Van Persie'nin de olması nedeniyle Fenerbahçe'yi düşündüğü belirtildi.

Sarı-Lacivertli yöneticilerin kendisiyle ilgilenmesinden büyük mutluluk duyduğu ortaya çıkan Robben'in yakın çevresine, "Fenerbahçe benim için iyi bir seçim olabilir" yorumunu yaptığı öğrenildi. Yönetimin Robben'in menajeriyle bir kez daha görüşmesi bekliyor.

B.Münih'te geçen sezona kadar başarılı bir performans gösteren Robben bu sezon kulübenin gediklisi oldu. Bayern Münihli yetkililer yıldız oyuncuya kendisini yeni sezonda düşünmediğini bildirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler