SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Amedspor-Fenerbahçe maçı için karar verildi

Türkiye Kupası’nda Amed Sportif-Fenerbahçe maçının nerede oynanacağı belli oldu.

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz oynanmasına karar verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Türkiye 2'inci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amedspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayla ilgili bugün Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı. Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir başkanlığında yapılan toplantıya, Futbol Federasyon Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Diyarbekirspor Basın Sözcüsü Saffet Azbay, Amedspor Kulüp Müdürü Osman Fidan, Amedspor yöneticisi Remzi Dindar katıldı.

Toplantıda Amedspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz gündüz oynanması kararı alındı. Fenerbahçe taraftarlarının da alınmayacağı karşılaşma Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi sahasında oynanacak. Karşılaşmanın tarih ve saatini ise Türkiye Futbol Federasyonu belirleyecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler