SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Volkan Demirel'den Euro 2016 açıklaması

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, içini takım arkadaşlarına döktü.

Sarı lacivertlilerin yıldızı Volkan, “Benim için, ‘Gidecek, kaleyi bir daha alamaz’ yorumları yapıldı. Bugün Fenerbahçe’nin kalesini koruyorum ve ligin en az gol yiyen ismiyim. Bu büyük gurur” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin tecrübeli isminden içten açıklamalar... Volkan Demirel, takım arkadaşlarına içini döktü; çok ciddi ve önemli badireler atlattığını, gelinen noktada hâlâ ayakta kalabilmesinin kendisi için çok önemli olduğunu belirtti. İşte Volkan’ın, sarı lacivertli oyuncularla paylaştıkları...

Geçenlerde katıldığım programda, “Dimdik ayaktaydım” dedim. Programı izlerken fark ettim. O cümleyi söylerken kendimi izledim ve içeriğinin ne kadar dolu olduğunu gördüm. O cümlede çok şey saklıydı...

“MUTLAKA ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Programdaki, “Ayaktaydım” cümlesi arada kaynadı belki... Ama çok şeyler yaşadım, büyük sıkıntılar aştım. 3 Temmuz’da yaşadıklarımızı zaten anlatmama gerek yok. “Volkan Demirel bitti” dediler. “Kaleyi bir daha alamaz” dediler. “Gidecek” dediler.

Bugün Fenerbahçe’nin kalesini koruyorum ve ligin en az gol yiyen kalecisiyim. Bu benim için büyük bir gurur. Çünkü Türkiye’de benim kadar eleştirilen başka bir oyuncu yoktur. Tüm bu badirelere karşı dimdik ayaktayım.

Geçen yıl, Fenerbahçe olarak şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Bu yıl ne olursa olsun şampiyon olacağız. Milli görev için görev alırsam da koşa koşa koşa giderim. Milli formayı yeniden giymek benim için çok büyük gurur olur.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler