SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Markovic'le 1 yıl daha

Liverpool'dan kiralanan Markovic, yaşadığı sakatlık sorunlarına rağmen performansıyla göz doldurdu. Terraneo, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Sırp yıldızı 1 yıl daha kiralamak için düğmeye bastı.

Fenerbahçe sezon başında Van Persie, Nani gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarken, transferin son gününde de bir sürprize imza atmıştı. Feghouli için yapılan girişimler sonuç vermeyince Liverpool’dan Lazar Markovic sezon sonuna kadar kiralanmıştı.

Sırp yıldız, Fenerbahçe’ye geldikten sonra zaman zaman sakatlık problemleriyle boğuşsa da kısa sürede kalitesini konuşturdu. Müthiş hızı, baş döndüren çalımları, müthiş ortalarıyla göz dolduran 21 yaşındaki oyuncu taraftarın sevgilisi oldu. Sırp oyuncu, Pereira’nın da vazgeçilmezleri arasına girdi.

Kalmaya sıcak bakıyor

Sarı-Lacivertliler, Markovic’i bir kez daha kiralamak için harekete geçti. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe’de kalmaya sıcak bakıyor. Sportif direktör Giuliano Terraneo, İngiltere’ye giderek Liverpool’lu yetkililerle masaya oturacak. 21 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesinin 2016-17 sezonu sonuna kadar uzatılmasını teklif edecek.

Son söz Klopp’un

Liverpool’da bu konudaki son sözü, sezon ortasında takımın başına getirilen Jürgen Klopp söyleyecem. Alman menacer, zaman zaman yardımcılarını Markovic’i izlemeleri ve rapor hazırlamaları için Türkiye’ye göndermişti. Eğer Klopp onay verirse, genç futbolcu önümüzdeki sezon da Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler