SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mancini'nin gözdesi Feghouli için Fenerbahçe devrede

Fenerbahçe, yaz döneminden beri transfer listesinde yer alan yıldız isim için artık ara transfer döneminin resmen açılmasını bekliyor.

İngiliz devi Manchester United ve İtalya Serie A’nın köklü ekibi Inter’in de talip olduğu Cezayirli sağ kanat oyuncusu Feghouli için yönetimin stratejisi belli oldu. Buna göre Sarı-Lacivertliler önce Valencia’ya gidecek ve teklifleri bekleyecek.

BÜTÇE 10 MİLYON EURO

Sezon sonu İspanyol ekibiyle sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle hem Inter Teknik Direktörü Mancini hem de United menajeri Van Gaal, Feghouli’yi transfer listesine aldı. Her iki Avrupa devi de transferi makul bir teklifle bitirmenin hesabını yapıyor. 26 yaşındaki yıldızın bonservisi için 10 milyon euro civarında bir bütçe ayıran Kanarya ise verilen tekliflerin bu sınırı aşmaması halinde devreye girip işi bitirmeye çalışacak.

Valencia kararlı Liverpool’dan kiralanan Markovic’in sezon sonu İngiliz ekibine geri dönecek olması Fenerbahçe’yi Feghouli için iştahlandırıyor. Orta saha ve sol kanatta da görev yapabilen Feghouli, çok yönlü bir futbolcu olmasıyla da tercih sebebi. Bu arada İspanya basınına göre Feghouli’yi mayısta bedava yollamak istemeyen Valencia devre arasında Cezayirli oyuncuyu elinden çıkarmaya kararlı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler