SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiltere'den Van Persie eleştirisi

İngiliz basını Robin van Persie'nin formsuzluğuna dikkat çekerken 'Bir kez daha takımdaki rakibi Fernandao'nun gölgesinde kaldı ve takımın ikinci kemanı oldu' denildi

İngiliz HITC.com'da yer alan haberde; "Manchester United'ta kulübeden çıkamayan Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferinin ardından Hollandalı yıldızın daha rahat olması bekleniyordu. Fakat bir maçın ardından daha takımın ikinci kemanı olmaya devam ettiği görülüyor.

7 maçında sadece bir gol atabilen 32 yaşındaki Hollandalı yıldız, Trabzonspor karşısında teknik direktörü Pereira tarafından ilk 11'e alındı. Fakat 70 dakika boyunca fileleri bulamayan Van Persie yerini takımdaki rakibi Fernandao'ya bıraktı.

Hollandalı yıldız için ne büyük bir şanssızlık ki Brezilyalı rakibi kendisine verilen kısa sürede Fenerbahçe'nin 2. golünü çektiği ilk şutuyla attı ve etkileyici bir performans ortaya koydu.

Fernandao'nun 15 maçta 8. golünü atması ve devam eden başarılı performansı göz önüne alındığında Robin Van Persie'nin Türkiye kariyeri tehlikede mi? Van Persie Premier Lig'e döner mi?" denildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler