SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de çok ilginç karar! İkici gol öncesi...

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada oldukça ilginç bir an yaşandı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı akrşılaşmanın ikinci yarısında sarı-lacivertlilerin attığı ikinci gol öncesinde çok ilginç bir an yaşandı.

Trabzonsporlu Aykut Demir ile Fenerbahçeli Fernandao arasında yaşanan ikili mücadele sırasında Aykut, topa vurarak meşin yuvarlağı kornere attı. Ancak hakem tac atışını işaret etti. Topun kornere çıkmasının ardından Luis Nani, yardımcı hakemin önünde taç atışıyla oyuna başladı.

[Fenerbahçe Trabzonspor'u rahat geçti](https://www.mynet.com/fenerbahce-trabzonsporu-rahat-gecti-89730-myspor)

Nani'nin taç atışı sonrası Gökhan Gönül topu kontrol etti ve tekrar Nnai'ye verdi. Nani enfes ortaladı. Fernandao ise kale sahasında kafayı yuvarak skoru 2-0 yaptı. Golün ardından Fenerbahçe'nin korner kazandığı sırada yardımcı hakem kararıyla taçla oyuna başlaması en çok konuşulan konulardan oldu.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Trabzonspor maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125157/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-trabzonspor-macindan-kareler-2015-2016-155353-myspor)

'Maç içinde hata'

Cumhuriyet'in MHK'ye yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, bu pozisyonda kural hatası yaşanmadığı ve yardımcı hakemin verdiği karardan kaynaklı bir hata olduğu öğrenildi. Cumhuriyet'in sorularını yanıtlayan MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da "Kural hatası söz konusu değil. Yaşanan maç içerisinde olan bir hata" ifadelerini kullandı.

Özellikle sosyal medyada büyük tepki çeken pozisyon sonrasında Trabzonsporlu futbolcular hakeme itiraz etmişlerdi.

[Kadıköy'de ilginç pozisyon!](https://www.mynet.com/kadikoyde-ilginc-pozisyon-89728-myspor)
[Saracoğlu'nda ağlatan kırmızı kart!](https://www.mynet.com/saracoglunda-aglatan-kirmizi-kart-89729-myspor)
[Salih Dursun ile Markovic birbirine girdi](https://www.mynet.com/salih-dursun-ile-markovic-birbirine-girdi-89731-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler