SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Hadi lan bak işine diyor"

Sadi Tekelioğlu, Gökhan Gönül tartışmasına değindi

*MAÇIN CANLI ANLATIMÖI İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Gökhan Gönül ile yaşanan tartışmayı anlattı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu, Fenerbahçe maçında planlarını 11'e 11 şeklinde yaptıklarını söyledi.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Trabzonspor maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125157/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-trabzonspor-macindan-kareler-2015-2016-155353-myspor)

"Gökhan Gönül'e kızdım"

Sadi Tekelioğlu, "10 kişi kaldıktan sonra Gençlerbirliği-Gaziantepspor maçından esinlendik. 2'yi yemeseydik belki olabilir dedik. Gökhan Hacettepe'deyken ben Trabzon'a gelmesi için ön ayak olmuştum. Beni iyi tanır, o yüzden kızdım. Pozisyonda Salih'i kurtarmak gibi bir gayretim oldu. Gökhan da Salih'e yüklendi. Sen nereden yetiştin dedim" ifadelerini kullandı.

Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyor demek ki.


Gökhan Gönül maç sonu sitem etti!

“Birçok kişi benim sahadaki duruşumu bilir. Yenilsem bile rakibi tebrik ederim. Kavga çıksa bile yatıştırmaya çalışırım. Bu akşam iki futbolcu, birbirine sert girince rakibin teknik direktörü kendi yerini terk edip sahaya müdahale etmeye çalışıyor. Ben hocaya gidip, “Hocam bari sen yapma bari” diyorum o bana “Hadi lan işine bak” diyor.
Burada maç öncesi söylediklerini, saha içinde de yapsınlar. Orada yaşananlar açıklığa kavuşsun diye gelip bu konuşmayı yaptım. Zaten o bana o sözleri söyleyince ne dedim, ne oldu bilmiyorum. Bazen biz de o gerilimle kendimizi kaybediyoruz.
Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Taraftarların da desteğini arkamıza alıp güzel bir galibiyet aldık.”

Vitor Pereira: Son 6-7 maçtakiyle aynı seviyede oynadık. Bugün verdiğimiz görüntü önemli bir görüntüydü. Bugün oyunu domine etme düşüncesiyle sahaya çıktık. Tamamen hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 2 gol attık, çok pozisyon yakaladık 3-4 gol daha atabilirdik ama rakibe hiç pozisyon vermedik bu hepsinden daha da önemli. Gol sonrası sevincimin nedeni taraftarlarıma teşekkür etmek isteğimdi. Taraftarı mutlu ettiğimizi gördüm ve golü onlarla kutlamak istedim. Hep birlikte kutlamalıyız golleri.


“İşler yoluna giriyor”

“Ben hocamın kararlarına her zaman saygı duyuyorum. Bunu takım için yaptığını biliyorum. Çalışmaya devam ediyorum. Takımın bana ihtiyacı olduğunda hazır olmayalım. Her zaman böyle olacak.
Hocamız bizden istediklerini söylüyor ve biz de yapmaya çalışıyoruz. Biz yeni takımız. Yavaş yavaş işler yoluna giriyor. Sezon sonuna kadar böyle gitmesini umuyorum.”

Bruno Alves: Bizim için iyi bir karşılaşma oldu, iyi bir galibiyetle sahadan ayrıldık. Bu gidişle devam etmemiz gerekiyor. Her şeyin zamanı var, taşlar yerine zamanla oturur. Yeni bir takımız, hocamızın bize aktardıklarını daha iyi uyguluyoruz. Oyuncular da kendilerini geliştiriyorlar. Hala geliştireceğimiz çok nokta var, sezon sonuna kadar devam etmek istiyoruz.

Stephane Mbia: Elimizden gelenin en iyisini yaptık ama kırmızı karttan sonra zor oldu. Çok çok zor bir maçtı. İyi oynadığımız periyotları zamana yayarak daha iyi olmaya çalışacağız bundan sonra.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler