SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ozan Tufan’dan mutlusu yok

Fenerbahçe'nin Molde ile oynadığı karşılaşmada takımı rahatlatan golü atan Ozan Tufan, gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin Molde deplasmanından 2-0 galip dönmesinde pay sahibi olan Ozan Tufan, karşılaşmanın ardından TRT Spor’a konuştu. Mehmet Topal’ın hastaneye kaldırılmasının ardından son anda ilk 11’e giren Ozan Tufan, gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Bu gole hem kendisinin hem de Fenerbahçe’nin ihtiyacı olduğunu söyleyen Ozan Tufan, “Umarım devamı gelir. Maçta oynayacağımı son anda öğrendim. Maça kendimi iyi hazırladım. İyi konsantre oldum. Takım arkadaşlarım da bana yardımcı oldu. Gol de attım. Çok mutluyum” dedi. Genç futbolcu, Mehmet Topal’a da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vitor Pereira: Ligi şampiyon olarak bitireceğiz

"Kesinlikle şunu söyleyerek başlamak istiyorum. Takımımız her maç üstüne katarak devam ediyor ve 6 maçlık süre gelen bir oyun bu. Baçtan başa oyunumuzu geliştiriyoruz, topa daha fazla sahip olup rakibe ne zaman baskı yapacağımızı biliyoruz. Hak ederek kazandığımızı düşüyorum. Molde'den daha iyi top oynadık ve gruptan çıkacağız.

Hiç bir lig, turnuva sezon ortasında kazanılmaz sezon sonunda kazanılır ve biz bu cevabı vereceğiz. Bunu Avrupa'da da vereceğiz. Çok yeni bir takımız. Hem lig de hem de Avrupa'da başarılı olacağız ve ligi şampiyon olarak bitireceğiz."


Luis Nani: İkinci yarı...

"Harika bir maçtı. Ekibimiz gerçekten iyi bir performans oraya koydu. İyi bir futbol oynadık. İkinci yarı daha iyi oldu çünkü gol bulduk. Bir sonraki tura çıkmak için yetmiyor ama biz işimize odaklanacağız daha iyisini yapmaya çalışacağız."


Alper Potuk galibiyetin şifresini açıkladı

"6-7 haftadır gelişen bir takımız. Takımın kendine güveni artıyor. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkacağız ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız. Çok zor şartlar altında bir karşılaşma oldu. Rakibi çok iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Bunu da sahaya yansıttık."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler