SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nani orada ne yapıyor?

Fraena belediye başkanı Tove Heno ile yapılan röportajda arka planda bir anda Fenerbahçeli Nani belirdi.

Molde ile bu gece Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe'ye Norveç'te büyük bir ilgi gösterildi. Kentteki yöneticiler ve taraftarlar 26 bin nüfuslu kentte kameraların ilgi odağı haline geldi.

Nüfusuna nazaran oldukça hareketli bir kent olan Molde'de etkinlikler birbirini izlerken, bazen tesadüfler de etkili oldu. Fenerbahçe yöneticileri ile markette karşı karşıya gelen Norveçli gazeteciler olduğu gibi, sarı-lacivertli oyuncuları istem dışı görüntüleyen basın mensupları da oldu.

[Fenerbahçe Molde'de turlayabilir! O ihtimal](https://www.mynet.com/fenerbahce-moldede-turlayabilir-o-ihtimal-89461-myspor)

Molde'nin kuzeyindeki Fraena şehrinin belediye başkanı Tove Heno, bu sabah gazeteci Sigrun Lossius Meisingset'e bir röportaj veriyordu. Fenerbahçe'nin de kaldığı otelde gerçekleşen röportaj esnasında ilginç bir an yaşandı.

Molde - Fenerbahçe

Kadrajda olması yankı uyandırdı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nani de kadraja girdi. Odasının hemen önünde telefonuyla konuşan Portekizli oyuncu ister istemez bu röportajın bir parçası oldu. Bu kare Norveç'te internet siteleri ve sosyal medyada ilgi uyandırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler