SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Solksjaer'den iddialı açıklamalar

Fenerbahçe'nin yarın karşılaşacağı Molde'nin teknik direktörü Solskjaer, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Molde'de teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Puan alıp grubu lider tamamlamak için önemli bir maç olduğunu ifade eden Norveç'li çalıştırıcı, "Bu bizim için tarihi zafer olur. Fenerbahçe hakikaten çok iyi birçok oyuncudan kurulu bir takım. Fenerbahçe ile şanslı bir zamanımızda karşılaştık. İnşallah yarın yine yağmur yağar, rüzgar eser ve yine şanslı olabiliriz. Yarınki maçta her maç yaptığımız gibi ciddi bir şekilde maça çıkacağız ve kazanmak için oynayacağız.Maça çıkaracağım takımı yarın göreceksiniz." şeklinde konuştu.

Solskjaer, Fenerbahçe'nin M.United'ı yendiği ve kendisinin oynadığı maçın hatırlatılması üzerine, "Evet hatırlıyorum. Alex Ferguson başımızdayken Avrupa kupalarında kaybettiğimiz ilk maçtı." cevabını verdi.

Fenerbahçe'nin oynadığı maçların kasetlerini izlediklerini ifade eden genç teknik adam, "Van Persie, Nani, Diego, Alper, Souza ve Fernandao... Bu gibi iyi oyuncuları var. Uzun boylu oyunculara karşı uzun oynamak kolay değil. Fenerbahçe hep daha iyiye giden bir takım. Az gol yiyorlar. Onlar için sıkıntı yaratmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Solskjaer son olarak, 'Türkiye'de çalışmayı düşünür müsünüz?" sorusuna "Yakın zamanda değil. Mesleğin sonuna doğru Türkiye'de çalışabilirim. " yanıtını verdi.

Rindaroy iddialı

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Molde-Fenerbahçe maçı öncesinde ev sahibi ekibin oyuncuları, zorlu karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklamaya başladılar. Mavi-beyazlı ekibin sol beki Rindaroy, gruptan çıkmayı garantilemelerine karşın, bu maç için oldukça iddialı olduklarını söyledi.

Molde'nin Fenerbahçe'yi İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de forma giyen 30 yaşındaki sol bek, "Fenerbahçe ile yaptığımız maçta onları şok ettik. Bu bizim özgüvenimizin yerine gelmesini ve gruptaki sonraki maçlarda oyunumuzu geliştirmemizi sağladı" dedi.

Rindaroy şöyle devam etti: "Ancak itiraf etmek gerekir ki onlarla karşılaşacağımız en iyi zamanda karşı karşıya geldik. Yeni bir hocaları ve yedi yeni oyuncuları vardı ve sezon onlar için yeni başlamıştı. Şimdi yapmamız gereken yine bireysel oyunun yerine takım oyununu koymak olacak".

Hoiland: Kendi oyunumuzu oynamalıyız

İlk maçta kullandığı Panenka penaltısı ile gündeme oturan Tommy Hoiland ise "İyi bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Sahaya çıkmalı elimizden geleni yapmalı, sadece kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Ben ilk maçtaki o hareketimle biraz keyiflenmek istemiştim. Avrupa Ligi'nde oynamak keyiflidir. Keyfini çıkarmalıyız" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler