SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köşeye sıkıştılar! İmzayı atıyor

Fenerbahçe, İspanyol kulübü Valencia'yı ara transfer öncesi köşeye sıkıştırdı.

Fenerbahçe uzun süredir gündeminde olan Sofiane Feghouli için devre arasında yeni bir hamleye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, sezon başında Cezayirli yıldızı kadrosuna katmak için uzun uğraşlar vermiş ancak Valencia, Şampiyonlar Ligi'ne kalınca oyuncuyu satmaktan vazgeçmişti.

Buna karşın 25 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması İspanyol kulübünü ara transfer öncesi köşeye sıkıştırdı.

AVRUPA’NIN DEVLER PEŞİNDE

Başarılı kanat oyuncusunun kulübüyle sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması Valencia yönetimini, gelen teklifleri değerlendirmeye zorluyor. İspanyol basınındaki iddialara göre Valencia gelir etmek için ocak ayındaki ara transfer döneminde satışını onaylamaya hazır.

[Feghouli, Ocak'ta Fenerbahçeli olabilir](https://www.mynet.com/feghouli-ocakta-fenerbahceli-olabilir-88886-myspor)

Bu noktada Fenerbahçe için tek sorun oyuncuya Menchester United, Tottenham, Inter ve Roma'nın da talip olması. Bir başka deyişle Sarı-Lacivertli yönetim bu transfer için kesenin ağzını biraz daha açmak zorunda kalabilir.

KISIKLAMA RİSKİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Diğer yandan UEFA'nın Finansal Fair Play denetlemesi de transferde belirleyici bir unsur olacak. Keza gelirleri dondurulan Sarı-Lacivertli kulübün, mali yapısına göre birtakım transfer kısıtlamalarına tabi tutulması da muhtemel.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler