SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'yi Whatsapp birleştirdi

Whatsapp'tan sözleşip yemek yiyen futbolcular, bu birlikteliğin başarıyı getireceğine inanıyor.

Mersin'de zincirlerini kırıp ligde bu sezon ilk kez 3 gol birden atan Fenerbahçe'de değişim rüzgarları şiddetini arttırarak devam ediyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, G.Saray’ın Hamza Hamzaoğlu’nu kovduğu dakikalarda Vitor Pereira’yla verdiği birlik-beraberlik mesajının ardından futbolcuların da kaynaşmasına yüzleri güldürdü.

Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine “Kaptan olarak bu takımı etrafında toparlamalısın” demesinin ardından kolları sıvayan Volkan Demirel, Whatsapp Grubu’ndan organize ettiği arkadaşlarıyla soluğu Etiler’deki ünlü Sun Set Restoran’da aldı.

‘SOSYAL’ MESAJ!

Geçmiş yıllarda yerli oyuncuların ağırlıkta olduğu bir çok yemek organize edirlirken, bu kez ilk defa tüm futbolcular böyle bir yemekte toplanıp sosyal medyadan da takım halinde fotoğraflar paylaşıp adeta düşman çatlattılar.

Başta yabancı futbolcular olmak üzere tüm yıldızların bu etkinlikten büyük bir keyif aldığı öğrenilirken, kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandılar: “Daha önce oynadığımız takımlarda birkaç arkadaş yemek yenirdi ancak kulüp organizasyonlarının dışında toplu halde böyle etkinlikler düzenlenmemişti. İşte şimdi takım olduk.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler