SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de Terraneo depremi

Fenerbahçe'de 'transfer sihirbazı' denilen, taraftarların bıyıklarına özenip tişört yaptığı İtalya Sportif Direktör Guiliano Terraneo'nun eli kulağında. İlk defa deplasmanda gitmeyen Terraneo'nun gönderilmesi an meselesi.

Guiliano Terraneo… Hızlı koştu, çabuk yoruldu… Sürpriz bir şekilde yaz döneminde F.Bahçe’de sportif direktörlük görevine getirilen İtalyan futbol adamının müthiş başladığı sarı-lacivertli serüven büyük bir hayal kırıklığıyla bitmek üzere…

Bir ay önce kulüp binasındaki odası boşaltılan Terraneo’nun tüm yetkileri de elinden alınmış durumda. Son olarak Mersin İdman Yurdu ile oynanan maça gitmeyen 63 yaşındaki sportif direktör bu sezon ilk kez bir deplasmanda takımla birlikte bulunmadı.

Pereira yanında, Terraneo kenarda

Başkan Aziz Yıldırım’ın geçen hafta içinde Vitor Pereira’yı özel olarak davet ettiği F.Bahçe-Eczacıbaşı bayan voleybol maçındaki fotoğrafta da Terraneo yoktu. İtalyan spor yöneticisi, sarı-lacivertlilerin Karşıyaka’yı farklı geçtiği basketbol karşılaşmasında Ülker Arena’daydı. Ancak Yıldırım’ın arkasında oturdu. Voleybol maçında Pereira başkanın tam yanındaydı. Yönetimin istifa etmesini beklediği Guiliano Terraneo’nun ise tazminatını almadan gitmeye niyetli olmadığı öğrenildi.

‘Kulağından çekip atarım’

Transfer döneminde çok ön plana çıkan Terraneo için ‘sihirbaz’ ve ‘Godfather’ gibi yakıştırmalar yapılmış, adına bıyık temasının ön planda olduğu tişörtler dizayn edilmişti. Aziz Yıldırım, Terraneo’nun yöneticilerin Samandıra’ya girişini yasakladığı haberlerine “Maaşını verdiğiniz kişi size böyle bir şey yapabilir mi? Onu kulağından çekip atarım” diye isyan etmişti. Bazı yöneticilerin, Emre Belözoğlu’nun gidişinden sorumlu tuttukları
İtalyan sportif direktörün Samandıra’da da artık çok görülmediği belirtiliyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler