SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Mourinho'ya çılgın teklif

Pereira'dan memnun olmayan Fenerbahçe, İngiltere'de 6-7 milyon Euro kazanan Mourinho'ya 10 milyon Euro teklif etti

Sezon başında transferde adeta şov yapan Fenerbahçe, teknik direktör bombasını da patlatmaya kararlı... Takımın oynadığı defansif futbol nedeniyle Vitor Pereira ile yolları ayırmanın planını yapan Sarı-Lacivertli yönetimin, Jose Mourinho ile resmen temasa geçerek teklif yaptığı ortaya çıktı. 15 gün önce sportif direktör Giuliano Terraneo, Londra'ya giderek Portekizli teknik adam ve menajeri Jorge Mendes ile bir araya geldi. Chelsea'nin kötü gidişi nedeniyle her an görevden alınması gündemde olan Mourinho ile İngiliz kulübündeki son durumunu görüşen Terrenao'nun müthiş bir teklifte bulunduğu belirlendi. Terraneo'nun, vergiler düşüldüğünde Chelsea'de yıllık 6-7 milyon Euro kazancı olan Mourinho'ya 10 milyon Euro önerdiği belirlendi. Fakat Portekizli hoca, Chelsea'deki durumu belirsiz olduğu için teklife net bir yanıt vermedi.

[Fenerbahçe'den Mourinho bombası](https://www.mynet.com/fenerbahceden-mourinho-bombasi-88154-myspor)

CHELSEA MACERASI BİTERSE ÖNCELİK F.BAHÇE'DE!

Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşmede Mourinho'nun Fenerbahçe'nin teklifi ve ilgisinden çok memnun kaldığı belirlendi. Tecrübeli teknik adamın menajeri Mendes ile de yakın ilişkileri olan Terraneo'nun, Chelsea'den olası bir ayrılık durumunda ilk olarak F.Bahçe ile masaya oturulması konusunda söz aldığı ifade ediliyor. Öte yandan Chelsea ile yapılan sözleşmeye göre Mourinho istifa ederse, İngiliz kulübüne 40 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kalacak. Ama Mourinho'nun işine son verirse bu kez Chelsea 50 milyon Euro tazminat verecek.

['Aziz Yıldırım Mourinho'dan bir şey olmaz dedi'](https://www.mynet.com/aziz-yildirim-mourinhodan-bir-sey-olmaz-dedi-85533-myspor)

Mourinho - Fenerbahçe haberlerine sosyal medyadan gelen bazı tepkiler;

Mourinho falan diyolar dur yandex de bi arama daha yapıyim

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler