SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a başkanlık mesajı

Camiada Ali Koç da dahil herkes Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıllık görev süresini tamamlamasını istiyor. Kimse şuan kongreye sıcak bakmıyor. Fakat Başkan Aziz Yıldırım da baskılara rağmen Mayıs'ta bırakmaya kararlı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a olan yakınlığı ile bilinen Akiam Gazetesi'nden Alaattin Metin, Ali Koç'un Yıldırım'a söylediği sözleri kaleme aldı.

Camiada Ali Koç da dahil herkes Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıllık görev süresini tamamlamasını istiyor. Kimse şuan kongreye sıcak bakmıyor. Fakat Başkan Aziz Yıldırım da baskılara rağmen Mayıs'ta bırakmaya kararlı.

1559 gün önce başlayan 3 Temmuz kumpası, 9 Ekim'de beraatle sona erdi. Başkan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, ve Ali Yıldırım'ın yanı sıra tüm şahıslar 4 3 aylık hukuk mücadelesinin ardından aklandı. Fenerbhaçeliler, 3 Temmuz'da nasıl karanlık bir sabaha uyandıysa, dün yani 10 Ekim'de de hayata bir o kadar taze bir başlangıç yaptı. Ancak akılları kemiren yeni bir soru var: "Başkan, kongreye gidecek mi?" Bu soruya cevap vermeden önce hemen şunu söyleyeyim: Camia, Başkan Yıldırım'ın göreve devem etmesini en azından kongrenin normal süresinde yapılmasını umut ediyor.

BAŞKAN "5 YIL BIRAKMAZ" DİYORLAR

Ali Koç da dahil herkes Başkan Aziz Yıldırım'ın 3 yıllık görev süresini tamamlamasını istiyor. Kimse kongre yapılmasına sıcak bakmıyor. Başkan, kulübe Gebze tarafında 100 dönüm arazi daha alıyor. Bu 200 dönüm araziye bütün branşlarda akademi yapacak. Bu nedenle bir kesim "Başladığı işi mutlaka bitiri. Başkan 5 yıl daha bırakmaz" diyor. Ancak Başkan Yıldırım'ın niyeti, akademinin projelerini onaylatmak, bütçede pay ayırtmak ve temel atmak. Ve kendisinden sonra yönetime gelecek kişilerin de akademiyi hayata geçirmesini bekliyor. Yani Başkan Aziz Yıldırım'ın niyeti, Mayıs'ta sezon bittikten sonra başkanlığa bırakmak.

KONGRE SEZON BİTTİKTEN SONRA

Edindiğim izlenime göre Başkan, Mayıs ayına kadar göreve devem edecek. Sezon bittikten sonra da kongre yapacak. bütün branşlarda kazanılacak şampiyonluklar var. Camia, bu süreçte kongrenin kulübe zarar vereceği görüşünde. Sadece futbolda değil, bütün branşlarda şampiyonluğa oynayacak çok iddialı takımlar kuruldu. Aday olmayı düşünenler bile böyle bir tabloda genel kurul istemez. Kimse kongre hazırlığı içinde değil. Kongreye hazırlanmak ciddi bir süreçtir. Camianın "3 yıllık görev süresini doldursun" beklentisine karşın Başkan'ın "Mayıs'ta bırakma" arzusu uzun süre konuşulur.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler