SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak mı?

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin şike davası kapsamında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer tüm isimler hakkında 'beraat' kararı vermesinden sonra tüm gözler Yıldırım'a çevrildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı 27 Mayıs'ta düzenlediği basın toplantısında "Mahkemenin bittiği gün genel kurul kararı alacağım" demişti.

Ve Fenerbahçe camiası derin bir ‘oh’ çekti. 2011 yılında bşlayan 3 Temmuz Süreci, bugün itibariyle bitti.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve beraberinde yargılanan tüm isimler İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği karar doğrultusunda beraat etti.
ŞİMDİ GÖZLER AZİZ YILDIRIM’DA: BIRAKACAK MI?
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 27 Mayıs 2015 tarihinde düzenlediği basın toplantısında mahkemenin tamamlanması ile görevi bırakacağını ve hemen Genel Kurul kararı alacağını açıklamıştı. Şimdi tüm gözler Aziz Yıldırım cephesinden gelecek kararda.
Aziz Yıldırım 27 Mayıs’taki basın toplantısında şunları söylemişti: Mahkeme olumsuz yönde karar verirse Fenerbahçe Yönetimi’nden istifa ederim. Bu lekeyi Fenerbahçe’ye taşıtmam. Mahkemenin bittiği güne kadar başkanlık yapacağım. Mahkeme lehimize sonuçlansa da aleyhimize sonuçlansa da bırakacağım. Mahkemenin bittiği gün genel kurul kararı alacağım.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler