SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahmut Uslu'ya kötü haber!

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya verilen 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını onadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği 45 günlük hak mahrumiyeti cezasını onadı.


TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçeli yöneticiye, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle verilen hak mahrumiyeti ve 30 bin lira para cezası, oy birliğiyle onandı.

Osmanlısporlu futbolcu Musa Çağıran'ın aldığı 3 maç men ve 39 bin lira para cezasına yaptığı itirazı da kabul etmeyen kurul, yaptırımın ertelenmesi talebini de reddetti.

Bursaspor Kulübü'nün, taraftarının çirkin ve kötü tezahüratından dolayı aldığı 50 bin lira para cezasıyla, kale arkası tribününe giriş yapan taraftarlarının elektronik biletlerinin bir maçlığına bloke edilmesine yaptığı itirazın da reddedildiği belirtildi.

Tahkim kurulu, PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'da forma giyen Famoussa Kone'nin 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezasını onadı.

Kurul, müsabaka hakemine hakarette bulunan saha komiseri Nevzat Çılgın'a verilen sürekli hak mahrumiyeti cezasına yapılan itirazı da geri çevirdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler