SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Zivkovic çıkarması

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Lazar Markovic’in ardından başka bir Sırp oyuncu Zivkovic’i gözüne kestirdi. Sırp basınına konuşan eski Fenerbahçeli oyuncu Mirkovic, ısrarlı sorular üzerine Fenerbahçeli iki yetkiliden birinin teknik direktör Vitor Pereira olduğunu söyledi.

Sırp basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe kulübünden iki kişi, Sırbistan Ligi’nin 12. haftasında oynanan Partizan–Cukaricki maçını tribünden izledi. İddiaya göre sarı lacivertli ekip bu maçta Partizan’ın 19 yaşındaki kanat oyuncusu Andrija Zivkovic’i yakından takip etti ve onun hakkında bilgi topladı.

Bu seyahatte Fenerbahçeli isimlere eski Fenerbahçeli futbolcu, şimdilerde menajerlik yapan Misko Mirkovic eşlik etti. Konu hakkında Sırp basınına konuşan Mirkovic, Fenerbahçe’nin hangi futbolcuyu izlediği konusunda bir şey söylemekten kaçındı. Bu ziyaretin sebebini açıklayamayacağını söyleyen Mirkovic, ısrarlı sorular üzerine Fenerbahçeli iki kişiden birinin teknik direktör Vitor Pereira olduğunu söyledi.

1996 doğumlu kanat oyuncusunun sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Lazar Markovic’in kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından onun bölgesini yine bir Sırp futbolcu doldurabilir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler