SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cihat Arslan'dan Vitor Pereira'ya gönderme

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Ligde 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu stadında Akhisar Belediyespor'u ağırladı.

2-2 beraberlikle sürpriz yapan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan maçtan sonra "Bir puandan çok özgüvenimizi geri kazandık" dedi.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124078/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-akhisar-belediyespor-macindan-kareler-2015-2016-155171-myspor)

İlk yarıda pozisyon hatası yaparak yedikleri golden sonra devre arasını beklediklerini belirten Arslan, "Devre arasında futbolun doğrularını yapalım diye konuştuk. Ve geri dönüşün nedenlerinden biri buydu. Bugün kötü oyunla alınacak üç puandasa, böyle iyi bir oyunla alınan bir puandan memnun oldum" dedi.

Arslan "Seyirciye iyi oyun izletme sorumluluğumuz var. Ancak son 5 dakika adeta kabus gibiydi" şeklinde görüş bildirdi.

Robin Van Persie mi, Fernandao mu?

Akhisar Belediyespor teknik direktörü Arslan, "Fernandao mu, Robin Van Persie mi?" sorusunu da cevapladı.

"Berabere kaldık diye çok konuşuyorum belki ama Dünyanın her yerinde Fernandao mu? Van Persie mi? sorusunun yanıtı bellidir. Ancak tabi saygı duymak lazım. Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin teknik direktörü" dedi.

'Bu sonucu aklım almıyor'

'Şampiyonluğu isteyen takım bunu yapmaz'

Tüm takım halinde sorumluluğumuzu bilmemiz lazım. 2-0 üstün olan, şampiyonluğu isteyen bir takım bu skordan maçı 2-2'ye getiremez. Rakibimiz ortada hiçbir şey yokken 2-1'i buldular ve rakibe bir inanç geldi. Benim aklım almıyor. Böyle tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım 2-2'dan skoru nasıl 2-2'ye getirir? Sorumluluk en başta bende tabii ki... Dikkat ediyorum, duran toptan sürekli gol yiyoruz. Her hafta çalışıyoruz. Ama aynı hataları yapıp benzer golleri yemeye devam ediyoruz.

"6 olması lazımdı, ben bunu anlamıyorum"

Pozisyonlara baktığınızda 4, 5, 6'yı atacak pozisyonlarımız var. Rakibimizin ürettiği pozisyon yok. Adeta kendi ellerimizle verdik puanı... Bundan sonra daha çok çalışacağız ve hatalarımızın üstünde duracağız. Yediğimiz goller anlayabildiğim goller değil. Ben başsorumluyum ama tüm takım sorumluluğunu bilmeli... Bu akşam biz rakibimizi heveslendirdik, kontratak da vermedik ama boşu boşuna iki gol yedik. Ben bunu anlamıyorum.

"Bize yakışmayan 2 gol yedik"

''Çok isityorduk kazanmayı. Maç öncesinde de konuştuk bunu. Devre arasına girdik, bir gol daha atsak belki lider olacaktık ama bize yakışmayan 2 gol yedik. Bunu artık kendi aramızda konuşacağız. Daha çok çalışmamız lazım. Çalışmaya devam edeceğiz.''

"Sadece savunma olarak gol yemiyoruz"

Gol yiyorsak sadece savunma oyuncuları yemiyor. Takım olarak gol yiyoruz. Bir takımda herkesin savunma yapması gerekiyor. Savunma meselesi sadece defans oyuncularının üzerine yıkılması gereken bir durum değil. Önce bunu netleştirelim

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler