SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor.

FENERBAHÇE - AKHİSAR BELEDİYESPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Serkan Çınar, Kemal Yılmaz, Ali Saygın Ögel
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV ve MYNET Canlı Anlatım

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Nani, Fernandao
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Lukac, Douglas, Merter, Ahmet, Kadir, Caner, Custodio, Sami, Güray, LuaLua, Rodallega

6 hafta sonunda lider Beşiktaş ile birlikte 13 puanla zirveye ortak olan Fenerbahçe, 9 puanla 11. sırada yer alan Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Ligdeki ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a karşı alan sarı-lacivertliler, hafta arasında oynadığı Avrupa Ligi maçında deplasmanda Celtic ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe, Akhisar karşısında taraftarı önünde kazanıp hem zirvedeki yerini korumak, hem de moral bulmak istiyor.

Sarı-lacivertliler, Manisa temsilcisine karşı oynadığı son 3 maçı da kaybettti. Geçen sezon rakibini 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenen Akhisar Belediyespor, bir önceki sezon ise ligin 32. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 yenmişti.

Öte yandan Ege ekibi Akhisar Belediyespor ise Şükrü Saracoğlu deplasmanından boynu bükük ayrılmak istemiyor. Cihat Arslan yönetimindeki ekip ligde bu sezon oynadığı 6 maçtan 9 puan çıkarırken, bu puanların yalnızca ikisini deplasmanda toplayabildi. Akhisar Belediyespor'da Fenerbahçe maçı öncesi eksik futbolcu bulunmuyor

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler