SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Her forvetle savaşa hazırım'

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Fernandao ile girdiği forma rekabetinden son derece memnun olduğunu açıkladı.

Yedek kaldığı Bursa ve Beşiktaş maçlarında sonradan oyuna girip gollerini atan ancak hocası Pereira’ya da kendisini kulübede oturttuğu için tavır da yapan Robin van Persie, önceki günkü Celtic maçına ilk 11’de başladı. Bu mücadelede ise oyuna sonradan giren Fernandao, F.Bahçe’nin gollerini attı ve Brezilyalı santrfor da formayı kolay kolay bırakmayacağının mesajını net biçimde verdi.

*FERNANDAO VAN PERSİE'NİN YILDIZINI SÖNDÜRDÜ haberi için tıklayınız

Van Persie, geçen sezonun gol kralı Fernandao ile girdiği forma savaşından son derece memnun olduğunu dile getirdi. Fenerbahçe’nin büyük bir takım olduğunun altını çizen Hollandalı yıldız, “Büyük takımların çok iyi golcüleri vardır ve onlar takımlarını hedeflerine taşır. İki iyi ve formda golcümüzün olması bizim için şans. Hatta keşke daha çok golcümüz olsa da formayı kapabilmek için daha sert bir yarışa girsek. Ben bundan mutluluk duyarım. Golcüler her zaman formda olmalı. Biz gol atıyorsak işimizi iyi yapıyoruz demektir” dedi.

*VAN PERSİE İLE TARTIŞAN GÖREVLİ BAKIN KİM ÇIKTI haberi için tıklayınız

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler