SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Victor Pereira'dan flaş Van Persie kararı!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira tarafından son iki lig maçında yedek soyundurulan Robin Van Persie, Celtic ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi maçında ilk 11'deki yerini alacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarına sahasında oynadığı Molde maçında aldığı şok 3-1’lik mağlubiyetle başlayan sarı lacivertli takımda, Hollandalı golcü teknik direktör Pereira’nın en büyük kozu olacak.

Tecrübeli oyuncu beşiktaş derbisinde 61. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen bir gol atma başarırken, Hollandalı golcünün bir vuruşunda ise top direkten dönmüştü. Özellikle dün oynanan maçta Van Persie'nin performansına karşın, Brezilyalı forvet Fernandao’nun ise kaçırdığı gollerle saç baş yoldurmasının ardından, Pereira’nın Van Persie’ye ilk 11’de kesin olarak forma vereceği bildirildi.

Taraftarın büyük tepkisini çekti

Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Robin Van Persie'yi yedek soyundurması, sarı lacivertli taraftarların büyük tepkisine neden olurken, Hollandalı futbolcu da bu karardan memnuniyetsizliğini tavırlarıyla gösterdi.

Yıldız oyuncu sarı lacivertli forma ile bu sezon oynadığı 3 Avrupa Ligi maçında 1 gol, ligde ise 6 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki ikinci maçında 1 Ekim Perşembe günü deplasmanda İskoç ekibi Celtic ile karşılaşacak. İskoç ekibinin bu maç öncesinde 1 puanı bulunuyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler