SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş bombayı patlattı! Bu Fenerbahçe...

Yorumcu Hasan Şaş, Beşiktaş'ın taraftarı önünde 3-2 kazandığı Fenerbahçe maçına ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu: Fernandao büyük baskı altında. Kaçırdığı golden sonra direkt yedek kulübesine baktı...

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

NTV Spor'da yayınlanan '90+' programına katılan Hasan Şaş, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakkında, "Fernandao, Robin van Persie'nin büyük baskısı altında" dedi.

Şaş'ın derbi yorumu şöyle:

"Van Persie geçen hafta o açıklamayı yapmasaydı bu hafta ilk 11'de çıkardı. Fernandao çok büyük bir baskı altında. Çünkü Van Persie gibi dünya yıldızı geçen hafta yaptığı açıklamayla teknik direktörünü, kulübünü ve Fernandao'yu baskı altına almış. Bugün kaçırdığı pozisyonda dönüp yedek kulübesine baktı direkt. Büyük baskı altında. Normal şartlarda Bursaspor'da bu pozsiyonları çok rahat gol yapar."

*HAKEMLİK YAPMASIN, DİZİLERDE OYNASIN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"VAN PERSIE GELECEK HAFTA OYNAR"

"Gelecek hafta Van Persie oynar. Markovic olmadığı için Volkan oynar ve Van Persie oynar. Bu süreç daha iyi yönetilebilirdi."

[Derbiden kareler![Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinden kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123908/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/besiktas-fenerbahce-derbisinden-kareler-2015-2016-155148-myspor)

"BU GALİBİYET BEŞİKTAŞ'I YANILTMASIN"

"Fenerbahçe'nin değerli bir kadrosu var. 2-2'yi yaptı ve belki 3-2'yi de bulabilirdi. Bu galibiyet Beşiktaş'ı yanıltmamalı. Beşiktaş ve Galatasaray'ı uyarıyorum. Fenerbahçe arkasına rüzgarı aldığı zaman zor durdurulur. Bu hafta tamamen lige girdi. Hakme olaylarıyla takım kenetlenecek. Beşiktaş ve Galatasaray'a bu oyunlar yetmeyebilir. Daha iyi oynamalılar. Fenerbahçe lige ısınınca tehlikeli bir takım olacak. Daha oturmadı bu takım. Oturduğu zaman Beşiktaş'ın ve Galatasaray'ın böyle oynama hakkı yok."

"FENERBAHÇE ÜZERİNE KOYARAK GELMİŞ"

"Fenerbahçe'yi diğer maçlardan daha derli toplu gördüm. Biraz daha ne yaptığını bilen bir takım olmuş. Hocası yeni alışıyor lige. Oyuncular çok kaliteli. Markovic çıkıyor Volkan giriyor. Nani olaya dahil oldu. Ozan Tufan ve Diego'nun rotasyonu değerli. Alper'den hiç bahsetmiyoruz bile bakın. Fenerbahçe geçen haftaya göre üzerine koyarak gelmiş. Skor üzerinden konuşmuyorum."

"OLCAY VE OĞUZHAN ETKİSİZDİ"

"Beşiktaş çok değerli bir galibiyet aldı. Fenerbahçe'yi övmemiz bunu değiştirmez. Geçen haftaki Gençlerbirliği maçı Beşiktaş için çok değerli. Ancak orada da sorumluluk alan oyuncu Gökhan Töre'ydi. Sorumluluk alan başka bir oyuncu daha olmalı. Ceza sahasında Gomez çok etkili ama oraya topu kim getirecek. 34 hafta böyle mi gidecek? Olcay iyi mücadele etti ama etkisizdi. Oğuzhan da etkisiz kaldı."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler