SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan açıkladı! 'Fenerbahçe ile anlaştık'

Moussa Sow'un ayrılığı sonrası forvet transferi için harekete geçen Fenerbahçe bombayı patlattı...

Brezilya basını, Fenerbahçe'nin yıldız isim için 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığını yazdı. Oyuncu da Twitter hesabından Fenerbahçe ile ilgili paylaşımları favorilerine eklemeye başladı.

Buna göre Goias forması giyen Erik Lima devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelecek

Goias başkanının açıklamalarına dayandırılan haberlerde, iki kulübün sözlü olarak anlaştığı ve Goias cephesinin, transferi resmileştirmek için Fenerbahçeli bir yetkiliyi Brezilya'ya beklediği yazıldı. Buna göre sarı lacivertliler, Erik Lima'nın bonservisinin yarısını şimdi, yarısını ise Brezilya sezonu bittiğinde ödeyecek.

"Fenerbahçe ile sözlü olarak anlaştık"

Goias Başkanı Sergio Rassi de, Fenerbahçe ile anlaştıklarını açıklarken, "Sözlü olarak anlaşmaya vardık, henüz resmi bir şey yok. Sene sonuna kadar bizimle kalacak. Kulüp transfer ücretinin yarısını şimdi, yarısını ise sene sonunda alacağız. Bir Fenerbahçe yetkilisi ile buluşup, transferi noktalamayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Goias formasını 88 mücadelede giyen Erik Lima, 32 kez ağları sarstı. 21 yaşındaki oyuncu, Brezilya U23 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler