SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nani ve Van Persie ile Van Gaal'i vurdular!

İngiliz basını, 90+7'de attığı golle Fenerbahçe'ye Antalyaspor karşısında 3 puanı getiren Nani ile performansıyla tribünleri kendine hayran bırakan Robin Van Persie'yi manşete taşıdı.

Daily Mail'in internet sitesi manşetten verdiği haberde Nani ve Van Persie'nin performansına vurgu yaptı ve Manchester United Teknik Direktörü Van Gaal'in gönderdiği 2 ismin Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdığını yazdı.

Gazete ayrıca Hollandalı teknik adamın, takımdan yolladığı diğer yıldızlardan Angel Di Maria'nın PSG-Monaco maçında asist yaptığını, Radamel Falcao'nun ise Crystal Palace karşısında gol attığına dikkat çekerek, Hollandalı hocayı bu seçimlerinden dolayı eleştirdi.

'VAN PERSIE ISINIYOR, FALCAO GOL ATTI"

Nani'nin attığı goller ile Van Gaal'i adeta pişman ederek, "yerin dibine soktuğunu" ifade eden İngiliz medyası, "Van Persie, Fenerbahçe'ye ısınıyor; Nani ise kalitesiyle Türkiye liginde konuşulmaya başlandı. Falcao, bu hafta Chelsea'de gol attı; Di Maria ilk maçında PSG'de muazzam bir asist yaptı. Rooney ise 4 Nisan'dan bu yana Premier Lig'de gol atamıyor ve United, ligin en az gol atan 7 takımından biri" diyerek Louis Van Gaal'in transfer kararlarını eleştirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler