SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Demirkol: 'Hakemin +7'ye uzatması doğru'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol,  Fenerbahçe-Antalyaspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirtkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşmasıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Demirkol'un yorumlardan satır başları şu şekilde:

"Siz kendinizi 10 kez 15 kez yere atarsanız, belki bir maç kazanırsınız ama totalde kaybedersiniz."

'Hakem de eleştirilmeli'

"Sert futbol oynanmasın demiyorum ama aynı oyuncuya 7 kez faul yapılıyorsa sarı kart çıkartılmalı. İspanya'da Messi'ye sürekli faul yapmayı, dövmeyi bilmiyorlar mı? Hakemi de eleştirmek gerekir aynı oyuncuya 7-8 kez faul yapılırken kart çıkarmadığı için."

"Pereira bu oyunda, gösteride, Mourinhovari hareketlerle kendi şovunu da yapıyor. Olumsuz anlamda söylemiyorum."

"Taraftarların Diego'yu ıslıklaması da doğru değil. Diego seviyesinde, Juventus, Atletico Madrid görmüş oyuncunun topu bu kadar dürtmemesi lazım."

"Bu işe de bir çözüm bulunsun. Ya teknik direktörlük yapamasın bu hocalar, ya da maç sonu konuşabilsinler.Pasosu olduğu için öğrenci olmaz bir genç öğrenci olduğu için paso alır. Yusuf Şimşek maç sonu konuşamıyor, çözüm bulunmalı."

'Hakemin +7'ye uzatması doğru'

"Hakemin 5 dakika sonrası +7'ye uzatması gayet doğru. Sırf Antalyasporlu bir oyuncu 1 dakika yerde yattı, tabii ki eklenecek. 2014/15 sezonunda, Dünyanın en önemli maçını yöneten hakem Cüneyt Çakır'ı beğenmiyoruz. Çünkü yol kötü. Önce yol düzeltilmeli, yılın maçını yöneten Cüneyt Çakır'ın beğenilmeme sebebi bu."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler