SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Barbosa sürprizi

Fenerbahçe’nin transferin son gününde “Geleceğin Neymar’ı” denilen Santos’un Gabigol lakaplı yıldızı Gabriel Barbosa ile anlaştığı iddia edildi.

Transferin tartışmasız bir numaralı kulübü olan Fenerbahçe yeni bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı- Lacivertliler, transferin son gününde Brezilya’dan genç bir yeteneği, hem de Barcelona ile girdiği yarıştan galip çıkarak bitiriyor. Santos’ta forma giyen ve “Geleceğin Neymar’ı” denilen Gabriel Barbosa ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Aslında genç oyuncu ile ilgili menajeri Wagner Ribeiro önceki akşam, “F.Bahçe 20 milyon Euro’luk teklifte bulundu” açıklamasını yapmıştı. F.Bahçe Yönetimi de bu sözlere, “20 milyon Euro’luk teklifte bulunmadık” şeklinde bir açıklamayla karşılık verirken, futbolcuyla ilgilenilmediği yönünde ifadelere yer verilmemesi de dikkat çekmişti.

BREZİLYA'NIN YENİ YILDIZ ADAYI

Asıl mevkiisi sol kanat olan 'Gabigol' lakablı 18 yaşındaki futbolcu, ileri uçta ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Brezilya futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen Gabriel, bu sezon 18 maçta, 1094 dakikada 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Brezilya U20 takımında da forma giyen genç futbolcunun, Santos ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Twitter'dan Santos'a teşekkür mesajı!

Dün doğum günü olan ve 19 yaşına giren Gabigol lakaplı oyuncu, resmi Twitter hesabından attığı Tweet'lerle Santos kulübüne ve taraftarlara teşekkür etti.

Barbosa şunları söyledi:

Bana burada destek olan, sevgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bugün benim için çok özel bir gün... Burada geçirdiğim zaman ve yaşadıklarım için gurur duyuyorum.Bana gösterilen bu sevgiye tam anlamıyla karşılık vermeyi çok isterdim. Umarım Tanrı size bana gösterdiğiniz sevginin iki katını verir. Rüyalarınızın gerçekleşmesini sağlar. Ve tabii ki, bana kattıkları için bu ülkeye, Santos'a ve taraftarlarına teşekkür ediyorum.

Fenerbahçe bugün açıklayabilir

Transferin bitimine saatler kala Fenerbahçe'nin Gabigol transferini açıklaması ve genç oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor. Brezilya kulübü Santos oyuncunun yüzde 40'ına sahip... Geri kalan payın bir bölümü menajerlik şirketlerine ve oyuncunun babasına ait.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler