SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den zehir zemberek açıklama

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalyaspor maçı sonrasında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalyaspor maçı sonrasında açıklamalar bulundu. İlk olarak hakem Bülent Yıldırım hakkında konuşan Uslu, "3 tane penaltı var. Federasyon yazı yazdı 12 tane. Biz sadece şu tavsiyede bulunuyoruz. Ama 1'le 3 arasında penaltımız var. Sarı veya kırmızı kart var. Ama bizim arkadaşların yaptığı sarı karttı hepsi anında verildi. 7 numaralı antalyalı oyuncunun en az 7 tane sarı kartı var ama verilmedi. " dedi.

"Burnunu sokmasın"

Daha sonra Spor Eski Bakanı Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları hakkında konuşan Uslu, şöyle konuştu: "Ondan daha da önemlisi eskiden Spor Bakanlığı yapan Mehmet Ali Şahin'in açıklamaları bizi çok çok daha üzülerek izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık onun için bizzat biz geldik Murat'ı da aldım yanıma. Lütfen siyasetçiler siyasetlerini yapsınlar biz spor adamıyız. Siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler çok rica ediyoruz."

"Biz ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe havlusuna tekme atan, 12 bin tane seyirciye hareket çeken bir antrenör ile ilgili konuşma yaptık. Bizim milli takım veya milli oyuncularla ilgili açıklama yapmadık. Sırf ben fahri olarak, onlar gibi 500 bin euro alarak değil. Milli takımlara her kategoride hizmet eden bir takımız. Aziz Yıldırım yaklaşık 18 senesini vermiş bu yönetimle beraber şu an milli takımlara yüzde 40 oyuncu veren bir kulüp başkanı. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisini siyasetini yapsın, bu işlere girmesin, burnunu sokmasın lütfen. O ne demekmiş yani. Bizi siyasete lütfen sokmayın. Lütfen daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur, lütfen işinize bakın. Bakın Türkiye'de her gün bir tane cenaze kalkıyor önce bunları çözün politika yapın."

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Antalyaspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123624/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-antalyaspor-macindan-kareler-155043-myspor)

"Aziz Yıldırım çok sinirlendi"

Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı ise, "Mahmut beyin söyledikleri çok önemli. Onun altını çizmemiz lazım. 3 temmuzdan beri yaşananlar ortadadır. Başta sayın Aziz Yıldırım olmak üzere Fenerbahçe Kulübü'nü ısrarla siyasetin içerisine sokmaya çalışmışlardır. Ama sporla siyaseti Aziz Yıldırım'ın duruşu ile kulüpten uzak tutmuştur. Dolayısıyla siyasetle uğraşan siyasetle uğraşsın. Biz de işimizle uğraşarım. Fenerbahçe Kulübü'nün olmazsa olmazı Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bugün 30 Ağustos'tur. Biz de bunun her zaman arkasındayız. Tek siyasetimiz budur. Ben bu haberi okuyunca gerçekten inanamadım. Mahmut beyin de söylediği gibi Aziz Yıldırım gerçekten üzüldü, sinirlendi. O cevap vermek istiyordu ama bizim cevap vermemiz daha uygun. Bu söylenenler milli takım üzerine değil bir şahıs üzerinedir." şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Şahin ne demişti?

"Geçtiğimiz hafta spor kamuoyunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ’ın açıklaması damga vurmuştu ve ‘Ben basketbol Milli takımına Fenerbahçe’den oyuncu vermeyeceğim ’demişti. Sebebini de açıklamıştı. Bunun gibi Milli hükümet diye değerlendirebileceğimiz seçim hükümetine siyasi partiler karşı çıkmamalıydı, kendi içlerinden davet edilen milletvekilleri olduğunda... Ben Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu ’nun açıklamalarını Aziz Yıldırım ’ın tavırlarına benzetiyorum. 'Biz Milli hükümete oyuncu vermeyeceğiz, biz bu hükümete geçici hükümete milletvekillerimizi göndererek Bakan yapmayacağız' demeleri son derece yanlıştır."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler