SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gazeteler bunu yazsın..'

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor galibiyetini yorumladı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Pereira'nın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde;

"3 gün önce çok önemli bir maça çıktık, Avrupa Ligi'nde tamam veya devam maçıydı. Fiziksel ve duygusal anlamda zorlandık o maçta, çok yorucuydu. Bugün yine maç oynamak zorundaydık ve puan kaybıyla sahadan ayrılsaydık adil olmayacaktı. Bugün gazeteler televizyonlar son dakika hatta son saniyede attığımız golü konuşacaktır ama ben gazetelerin ilk dakikadan sonuna kadar maçı isteyen takımı yazmalarını isterim. Çünkü ruhumuzu ortaya koyduk ve bugün kazanmayı isteyen tek bir takım vardı sahada. Oyuncularım da çok profesyonelce oynadı, hepsini kutlarım. Sahada tek bir hata yaptık ve o hata golü yediğimiz anda yaptığımız hataydı. Bu golden sonra büyük üzüntü yaşadım çünkü taraftarımız için üzüldüm. Buraya gelen taraftarımız iyi oyun görmeye geliyorlar. Buraya 4-5-6-7-8 hatta 10 oyuncunun yerde yatmasını izlemeye gelmiyorlar. Bugün ritmi ve bizi durdurmaya çalışan oyuncular vardı ama adil bir sonuç almayı bildik. Harika bir galibiyet oldu, taraftarımızı da tebrik ederim. Oyuncularım da fantastik bir oyun sergilediler".

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Antalyaspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123624/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-antalyaspor-macindan-kareler-155043-myspor)

"Diego bence bu akşam harika bir mücadele ortaya koydu. 1. dakikadan 90. dakikaya kadar sonuna kadar mücadele etti, benim de takımdan istediğim ruhu ortaya koydu. Ona da teşekkür ederim. Normalde bu tür bireysel performanslar hakkında konuşmam ama bu akşam bunu yapmak zorundaydım. Dev bir Diego, muhteşem bir Diego gördüm. Taraftarımıza da teşekkür ederim, onların da desteği ile muhteşem galibiyetler alacağız".

"Duygularım anlık değişiyor, duygusal biriyim. Çok pozisyon bulduk bugün ama top girmek istemedi, son dakikaya kadar da girmedi. Gol anında mutluluğumu bu şekilde sarılarak gösterdim. Oradaki bir paylaşma duygusuydu. Sarılarak aslında tüm taraftarımıza ne kadar içten sarılmak istediğimi gösterdim"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler