SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Liverpool'dan Markovic açıklaması! Fenerbahçe...

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un menajeri Brendan Rodgers, Lazar Markovic'in kiralık göndereceklerini işaret etti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un menajeri Brendan Rodgers, Fenerbahçe'ye gitmeye hazırlanan Sırp oyuncuları Lazar Markovic ve Beşiktaş'a transferi suya düşen Lucas Leiva hakkında çok kısa açıklamada bulundu.

West Ham ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın toplantısında konuşan Rodgers, Markovic'in kiralanacağının sinyallerini verirken, Lucas'a ihtiyacı olduğunu belirtti.

Deneyimli teknik adam, "Markovic'in geleceği hala burada..." dedi.

21 yaşındaki oyuncunun bonservisinde satın alma seçeneğinin olup olmayacağı şimdiden merakla beklenme başlandı. Sarı-lacivertlilerin satın alma opsiyonuyla birlikte Markovic'i renklerine bağlayacağı iddia ediliyordu.

MARKOVIC KİMDİR?

Asıl mevkisi sağ açık olan ancak sol açıkta veya ortada da görev alabilen 21 yaşındaki Sırp yıldız Lazar Markovic, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Liverpool'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer oldu.

Geçen sezon Liverpool formasıyla 19'u lig olmak üzere 34 maça çıkan ve ortalama 55 dakika sahada kalan Lazar Markovic, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

LEIVA İÇİN KİRALIK TEKLİFİNE RET

Lucas Leiva hakkında, Ada basını Beşiktaş'ın satın alma seçeneğine yanaşmadığını kaydetti. Bu konuya değinen Brendan Rodgers, Arsenal maçında iyi bir oyun ortaya koyduğun vurgulayarak, "Takıma deneyim kazandırıyor. Oyunu iyi okudu ve güzel işler yaptı" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler