SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'nin kasası doldu

İki galibiyet karşılığı 400, gruplara katılma primi olarak 1.3 milyon Euro kazanan Fenerbahçe, hedeflediği gibi finale yükselirse, en az 9 milyon Euro'nun sahibi olacak.

Yunanistan’ın Atromitos takımını iki maçta da mağlup ederek, adını Avrupa Ligi gruplarına yazdıran Fenerbahçe, bunun karşılığında 1.3 milyon Euro’su gruplara katılım hakkı, 400 bini iki galibiyet karşılığı olmak üzere 1.7 milyon Euro’yu kasasına koydu. Sarı-Lacivertliler, bundan sonra elde edecekleri her galibiyet için 200, beraberlik karşılığında ise 100 bin Euro elde edecek.

Gruptan lider çıkan takımlara 400, ikinci çıkanlara 200 bin Euro verilecek. Çeyrek finale yükselen ekipler 350, yarı finale kalanlar ise 1 milyon Euro kazanç elde edecek. Finalde kaybeden takım 2.5 milyon Euro’nun sahibi olurken, şampiyon ekip, 5 milyon Euro alacak. Şampiyonlar Ligi kapısından döndükten sonra hedefi Avrupa Ligi’nde final olarak belirleyen Fenerbahçe, bu hedefine ulaşırsa, şampiyon olamasa bile, yaklaşık 5.5 milyon Euro’yu kasasına koyacak.

Yayın hakkından gelecek parayla birlikte bu rakam 9 milyon Euro’yu bulacak. Şampiyonluk halinde ise rakam 12-13 milyon Euro’ya ulaşacak. Bu arada gruplarda 3, son 16 turu, çeyrek final, yarı finalde 1’er olmak üzere sahasında 6 maç oynama olasılığı bulunan Kanarya, her karşılaşmada biletlerden en az 1 milyon lira kazanacak. Ayrıca maç günlerinde Fenerium’a olan müthiş ilgi sonucu elde edilecek önemli kazançlar da söz konusu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler