SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe-Atromitos(CANLI)

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe ile Yunan ekibi Atromitos karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE - ATROMİTOS

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: İvan Bebek, Tomislav Petrovic, Miro Grgic (Hırvatistan)
SAAT: 21.00
YAYIN: Smart Spor ve MYNET Canlı Anlatım

FENERBAHÇE: Volkan, Caner, Ba, Kjaer, Şener, Josef de Souza, Mehmet Topal, Diego, Nani, Fernandao, Van Persie

ATROMITOS: Gorbunov, Fitanidis, Kivrakidis, Bittolo, Lazaridis, Usero, Napoleoni, Umbides, Marcelinho, Godoy, Pitu

KAYBETMEMEK YETİYOR

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara adını yazdıracak.

İlk maçtaki 1-0'lık avantajla sahaya çıkacak sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak.

Yunan ekibinin tur atlaması için mutlaka sahadan galibiyetle ayrılması gerekiyor. Atromitos, 1-0 dışındaki bütün galibiyetlerde Fenerbahçe'yi eleyecek. Yunan ekibinin 1-0'lık galibiyeti halinde karşılaşmada uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK VAR

Sarı-lacivertlilerde bir maçlık cezasını tamamlayan tecrübeli stoper Simon Kjaer, Atromitos karşısında forma giyebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk karşısında çift sarı karttan kırmızı kart gören Kjaer, Atromitos'la oynanan ilk karşılaşmada oynayamamıştı. Danimarkalı stoper, teknik direktör Vitor Pereira'nın görev vermesi durumunda Atromitos rövanşında sahada olacak.

Fenerbahçe'de Atromitos maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ile son iki antrenmanda yer almayan Bruno Alves'in Atromitos maçında forma giymesi beklenmiyor. Bu oyuncuların dışında UEFA listesinde bu tur için ismi bulunmayan yeni transfer Ozan Tufan da sahaya çıkamayacak.

Öte yandan, transfer ile gündeme gelen Moussa Sow son antrenmanda takımdan ayrı çalıştı.

PEREIRA'NIN CEZASI İNDİRİLDİ, TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 2 maçlık cezasını 1 maça indirdi.

Portekizli teknik adam, cezasını deplasmanda oynanan Atromitos maçında çektiği için, bu akşam Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada takımının başında sahaya çıkabilecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler