SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Feghouli geliyor

Evindeki maçı 3-1 kazanan Valencia, rövanşta Monaco'ya 2-1 yenilmesine rağmen adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı. “Devler Ligi'ne kalınca benim işim biter” diyen Cezayirli oyuncu, Fenerbahçe'ye transferine izin verilmesi için beklemeye geçti.

Valencia adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırdı, gözler Fenerbahçe’nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Sofiane Feghouli’ye çevrildi.

Başkan Aziz Yıldırım, iki gün önce yaptığı açıklamada, “Sağ kanada takviye düşünüyoruz ve Valencia ile Feghouli için görüşüyoruz. Valencia, Monaco maçını bekliyor. 3-4 gün içerisinde belli olur” demişti. O maç dün akşam oynandı ve Valencia, evinde 3-1 kazandığı maçın rövanşında Monaco’ya 2-1 mağlup olmasına karşın, Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkını elde etti. İspanya’daki maçta müthiş oynayan ve ilk golün asistini yapıp, bir gole de imza koyan Feghouli, dün akşam da takımının en iyilerindendi. Dün akşamki mücadele, belki de Cezayirli yıldızın, Valencia forması altında çıktığı son maç oldu.

Çünkü Fenerbahçe’den senelik 3.8 milyon Euro’luk bir teklif alan Feghouli, Valencia yönetimine, “Şampiyonlar Ligi’ne kalırız ve ben giderim” resti çekmişti. Teknik direktör Nuno Espirito Santo da, “Ayrılmasını istemiyoruz ancak aldığı cazip teklif yüzünden tutmamız çok zor” diyerek, bu transfere engel olamayacaklarını itiraf etmişti. Valencia yönetiminin, bugün-yarın Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiğini bildirmesi ve bu transferin sonlandırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler