SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve beklenen buluşma gerçekleşti

Van Persie ile minik hayranı Louis, Eskişehirspor maçı sonrası bir araya geldi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, transferinden sonra ağlayan minik Manchester United taraftarı Louis Diamond ile bir araya geldi.

"Videoyu izlediğimde çok etkilendim"

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından Ligtv yayınına katılan Van Persie, Louis'in videosunu birkaç kez izlediğini belirterek, "Çok dokunaklıydı. Çünkü genç kardeşimizin içinden gelerek yaptığı bir videoydu. Bir kulüpten ayrılıp başkasına gitmek işimizin bir parçası. Bunlar olmak zorunda. Videoyu izlediğimde çok etkilendim. Onunla buluştuğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Videoyu izledikten sonra transferiyle ilgili bir pişmanlık duymadığını aktaran Hollandalı golcü, "Hiçbir şekilde pişman olmadım. Burada olduğum için çok mutluyum. Kariyerim boyunca çok büyük kulüplerde oynadım. Şimdi Fenerbahçe'nin oyuncusuyum" ifadelerini kullandı.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Eskişehirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123501/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-eskisehirspor-macindan-kareler-154989-myspor)

"Zirveye ulaşmam için birkaç hafta daha var"

Van Persie, formunu yakalamak için birkaç haftaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Shakhtar Donetsk maçına göre daha fazla süre aldığım için mutluyum. Hala formumu yakalama sürecim devam ediyor. Her şey planladığımız gibi işliyor. Zirveye ulaşmam için birkaç hafta daha var. Yakın bir zamanda hazır bir şekilde karşınızda olacağım" şeklinde görüş belirtti.

"Artık ikinci takım olarak Fenerbahçe'yi tutuyorum"

Hayranı olduğu Robin van Persie ile bir araya gelen Louis Diamond ise "Robin ile buluşmak çok güzel. Bunun için çok mutluyum. Artık ikinci takım olarak Fenerbahçe'yi tutuyorum" şeklinde konuştu.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler