SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mehmet Topal isyan etti, resti çekti

Hafta içinde arabasının ön camına isabet eden kurşunla şok yaşayan Mehmet Topal, yaşanan olay sonrasi ilk kez basının karşısına çıktı. Olay hakkında konuşmaktan kaçınan ama yapılan yorumlara sert tepki gösteren milli futbolcu, takımdan ayrılmak istediği ididaları hakkında ise kafaları karıştıran bir açıklama yaptı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuna yedek başlayan ve ikinci yarı forma giyen milli oyuncu, “Bu olayla ilgili bir basın toplantısı yapılacaktı ancak ertelenmek zorunda kaldı. Konu hâlâ adli makamda olduğu için bir şey söylemek olmaz. Biz Uygar ile ölümden döndük. Kendimden daha çok Uygar için korktum. Bazı yorumlar yapılıyormuş sosyal medyada, kumar borcu gibi. Ben bu zamana kadar alnımın akıyla geldim. Kumardan para kazanmadım. Kumar oynamayı da bilmem. Ben kumara vereceğim parayla 100’lerce çocuğu okuturum. Bu haberleri yapanlarla avukatlarımız görüşecekler. Biz ölümden dönmüşüz insanlar ortalığı karıştırıyor. Ben hiçbir zaman kumar oynamadım. Mafya tarzı işlerle uğraşmadığımı bilmenizi isterim. Bizim paramız kumara değil hayır işlerine gider. Bu haberleri yapanlarla yargıda görüşeceğiz” dedi.

[Maçtan kareler-![Fenerbahçe - Eskişehirspor maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123501/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/fenerbahce-eskisehirspor-macindan-kareler-154989-myspor)

TAKIMDAN AYRILACAĞI İDDİALARI

Ozan Tufan'ın da gelmesiyle forma şansının azaldığı ve bundan rahatsızlık duyup takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Mehmet Topal, "Fenerbahçe'den ayrılmak istediğin, yönetimle konuştuğun söylendi, doğru mu?" sorusuna yanıt verdi. Milli oyuncu bu esnada adeta rest çekti.

"Transfer konularıyla kafamı karıştırmak istemiyorum. Bugün çok zor şartlarda sahaya çıktım. Üç sezondur bu büyük camiada, büyük forma altında gücümün sonuna kadar mücadele ettim. Takımın en zor zamanlarında insanlar kaçarken biz sorumluluk alıp, dimdik şekilde mücadele verdik. Bizden memnunlarsa kalıp işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Memnun değillerse profesyoneliz, herkes yolunu bir şekilde çizer ancak şu ana kadar bana gelen bir şey yok. Bu konuların dışında kalmaya çalışıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler