SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasan Şaş'tan Fenerbahçe'ye öneri

Yorumcu Hasan Şaş, Fenerbahçe'nin bu sistem içerisinde Diego Ribas ve Moussa Sow'dan vazgeçmesi gerektiğini savundu.

NTV Spor yorumcularından Hasan Şaş, Volkan Şen ile birlikte 10'uncu transferini yapan Fenerbahçe'nin kadro yapısına değindi.

Diego Ribas ile Moussa Sow'un oynadıkları bölgelerden bahseden eski milli futbolcu, her iki futbolcunun kadroda yer almaması gerektiğini belirtti. Hasan Şaş, "Programa gelirken söyleyeyim mi yoksa söylemeyeyim mi diye çok düşündüm, ama Fenerbahçe'nin bu sistem içerisinde iki oyuncudan vazgeçmesi gerekiyor. Biri Diego, biri de Sow. Sow'un yeri orası değil. Diego da bu futbol anlayışıyla Fenerbahçe'ye yararlı bir oyuncu olma boyutundan çıkar. Ortada dolaşan fuzuli bir adam durumuna düşer. Ondan istenen bu değil. Albenili bir oyuncu ama büyük takımlara iş bitirmek gerekiyor. Geçen sezondan bu yana kaç gol, asisti var? Sow da forvette oynadığı zaman etkili oluyor" dedi.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın işinin zor olduğunu vurgulayan Galatasaray'ın eski oyuncusu, "Fenerbahçe çok baskılı oynayacaksa Fernandao ile oynaması lazım. Sıkıştığı anlarda Webo'da olduğu gibi bunu Sow ile yapabilir. Pereira'nın bir an önce kim nerede oynuyor çözmesi lazım. Orijinal mevkisi neresi buna bakmalı" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler