SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mahmut Uslu'dan Volkan Şen yalanlaması

Fenerbahçe, Volkan Şen'i transfer edecekleri yönündeki haberleri yalanladı. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Volkan ile ilgilenmediklerini ve geçmişte yapılan görüşmeden sonra yeni bir temaslarının olmadığını söyledi. Bursaspor cephesiyse konuyla ilgili konuşmaktan kaçınıyor.

Transfer döneminin flaş takımı Fenerbahçe'nin gündeminde son olarak Volkan Şen'in yer aldığı iddia edildi. Bursaspor kulübüyle sorun yaşayan ve ayrılmak istediğini bildiren Volkan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe'nin gündemine daha önce de gelen Volkan Şen için Sarı lacivertli yönetim Bursaspor'un kapısını çalmıştı. Başkanlar düzeyinde Ankara'daki TFF seçimlerinde yapılan görüşmede Fenerbahçe, Ozan Tufan ve Volkan Şen için nabız yoklamıştı. Bursaspor'un istediği bonservis bedellerini fazla bulan Fenerbahçe Yönetimi bu transferlerden vazgeçmişti.

Volkan'ın kadro dışı kalmasının ardından iddia yeniden gündeme geldi. NTV Spor'a konuşan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Volkan ile ilgilenmediklerini ve geçmişte yapılan görüşmeden sonra yeni bir temaslarının olmadığını söyledi. O dönem Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da doğruladığı görüşmelerde istenen ücreti çok yüksek bulduklarını belirten Uslu artık bu oyuncuya ilgilerinin kalmadığını belirtti.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise konuyla ilgili olumlu veya olumsuz hiçbir yorum yapmak istemediğini belirtti. Volkan Şen cephesi de geleceği hakkında sessizliğini koruyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler