SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vitor Pereira, Shakhtar maçı öncesi konuştu

Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli mesajlar verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi.

"HOCALARIN MAÇI DEĞİL"

"Yarın iki hocanın karşılaşması olmayacak" diyerek söze başlayan Pereira, "Tıpkı geçen hafta olduğu gibi Shakhtar ile Fenerbahçe'nin karşılaşması olacak. Sahada oyuncular oynayacak. Biz hafta boyunca bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Bizim için de en önemli şey bu şu anda..." dedi.

"FRED BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

Shakhtarlı orta saha Fred hakkındaki soruya yanıt veren Pereira, "Ben bir teknik direktörüm. Ben antrenmanı bilirim, maça hazırlanmayı bilirim. Bu nedenle Fred konusu beni ilgilendirmiyor. Fred'li veya Fred'siz bir şekilde Shakhtar maçına hazırlandık. Beni ilgilendiren konu da bu zaten. Ben sadece saha içindeki işimi yapmaya çalışıyorum. Biz Shakhtar takımına hazırlandık" dedi.

"RAKİP ÇOK TECRÜBELİ"

"Bir arada dört haftadır çalışan bir takımız biz. Bu takımda biz bir projeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz ve eminim ki bu takım güçlü bir takım olacak. Ama şunu da biliyoruz ki yeni oyunculara ve yeni bir teknik heyete bir takımız. Rakip takım 13 yıldır aynı hocayla çalışıyor, belli bir sisteme sahip. Yıllardır birbirlerini ezberleyen, Şampiyonlar Ligi tecrübesi yüksek bir takımla oynayacağız ama biz de iyi hazırlandık. Bir önceki maçtan sonra gördüğümüz hataları düzelteceğimize inanıyorum. Biz kendi yaptığımız işten, kalitemizden eminiz, kendimize inanıyor ve güveniyoruz."

VAN PERSIE OYNAYACAK MI?

Hollandalı futbolcunun bu karşılaşmada oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine Pereira, "Van Persie'nin oynayıp oynamayacağını görmeniz için yarına kadar beklemeniz gerekiyor" dedi.

"MUTLU OLMAK İÇİN BİRÇOK NEDENİM VAR"

Vitor Pereira "Bugün çok keyiflisiniz ama yarın takımınız elenirse ne yapacaksınız?" sorusu üzerine, "Hayatı devam ettirmek için mutlu olmak mecburiyetindeyiz. Sağlıklıyım, mutlu olmak için sebeplerim var. Yarın bizi büyük bir maç bekliyor. Tam benim sevdiğim tipte bir maç bekliyor. Ben büyük maçları severim ve bunun için çalışıyorum zaten. Bu yüzden de mutlu olmak için çok fazla sebebim var. Maçın son düdüğü çalana kadar da üzülecek bir sebebim olacağına inanmıyorum. Bizi önemli bir maç bekliyor ve ben bu hafta boyunca bu maç için çalıştım. Bu nedenle mutlu olmak için birçok nedenim var" dedi.

"CESARETLİ BİR TAKIM GÖRMEK İSTİYORUM"

"Yarın maç sonunda gerçekleşeceğini düşündüğüm tek kesin şey var. Şuna eminim ki maç bittiğinde biz çalışmaya devam edeceğiz. Kendimize inanmaya devam edeceğiz. Oyuncularıma olan inancımı ve kendime olan inancımı sürdüreceğim. Futbolda olumlu veya olumsuz sonuçlar alabilirsiniz ama hayat her zaman sonuçlardan ibaret değildir. Benim yarın görmek istediğim tek şey cesaretli ve kişilikli bir takım. Her şeyi kontrol edemem, sahada her şeye müdahele edemem ama yarın sahada cesaretli bir takım görmek istiyorum."

"KAZANMAK İÇİN GELDİK"

Toplantıda konuşan Fenerbahçe'nin önemli futbolcularından Caner Erkin ise, "Tabii ki buraya kazanmak için geldik. Ama rakibimize de saygı duyuyoruz. Biz de onlar kadar kaliteli bir takımız. Şampiyonlar Ligi'ne devam etmek istiyoruz. Gruplara kalabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler