SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pereira'nın kritik adamı Fernandao

Shakhtar Donetsk maçı taktiğine son şeklini veren Portekizli teknik adam, Brezilyalı futbolcuya, “Sen sanılanın aksine, iç sahadan daha çok deplasmanda büyük bir güçsün. Maçtaki performansın turu geçmemiz açısından hayati önem taşıyor” dedi.

Fenerbahçe'de zorlu Shakhtar Donetsk karşılaşması öncesi son taktik antrenman dün yapılırken, Teknik direktör Vitor Pereira, duran top, hücum ve savunma ağırlıklı taktik çalışmalar yaptırdı. Çalışmada Pereria’nın üzerinde en çok durduğu isim ise yeni transfer Fernandao’ydu. Tecrübeli hoca, uzun bir toplantı gerçekleştirdiği Brezilyalı forvete, maçın önemini anlattı, kilit oyuncu olacağını belirtti.

“MAÇI BİZE SEN GETİRECEKSİN”

Pereira’nın, Fernandao’ya özetle şunları söylediği öğrenildi:

“Turu getirecek en önemli faktörlerden biri senin performansın olacak. Ben senden illa gol atmanı beklemiyorum. Rakibin en zayıf tarafı savunması. Sen bu savunma zaafiyetini en kolay açığa çıkartabilecek oyuncusun. Bursaspor’daki maçlarını defalarca izledim. Orada da zannedilenin aksine iç sahada değil deplasmanda çok büyük bir güç olduğunu gördüm. Bu maçta da rakip stoperlerin oyuna girmemesini sağlayacaksın. Ayrıca hücum oyuncularımız için rakip stoperleri oyalarak gol yolu açmanı bekliyorum. Maçı senin bu performansın bize getirecek. İstediklerimi yapman, turu geçmemiz açısından hayati önem taşıyor.” Fernandao da hocasına, beklentileri yerine getirmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler