SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçı ücretli mi?

Shakhtar Donetsk - Fenerbahçe maçının yayın bedeliyle ilgili Digitürk'ten açıklama geldi.

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında Ukrayna'da oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. Tur rövanş maçının yayınıyla ilgili iddialara yayıncı kuruluştan yapılan açıklamayla son nokta koyuldu. İlk başta maçı Digitürk üyeleri dahil tüm futbolseverlerin 30 TL bedel karşılığında izleyebileceği öne sürülmüş sonrasında ise herhangi bir bedel alınmayacağı iddia edilmişti. Son iddialar futbolseverleri sevindirse de Digitürk'ten gelen açıklamayla durum netleşti.

Yayıncı kuruluştan yapılan açıklama şöyle:

"5 Ağustos gecesi oynanacak Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3’üncü ön eleme rövanş maçı heyecanı Digiturk 203/399 no’lu kanalların yanı sıra www.digiturkplay.com.tr adresi üzerinden 30 TL’ye sporseverlerle buluşacaktır. Bu heyecan dolu maç ayrıca yurtdışında da www.digiturkplay.com üzerinden satın alınarak izlenebilecektir.

Söz konusu maçın yayın hakları diğer yayın içeriklerimizden farklı olarak ayrıca satın alındığı ve statü gereği halihazırdaki spor paketlerimiz dışında yer aldığı için, yeni bir spor içeriği olarak ücretlendirmeye tabii tutulmaktadır. Bu husus geçtiğimiz senelerde oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının yayınlarında da benzer şekilde uygulanmıştır. Ücret konusunda belirlenen rakam ise; Lig TV üyesi olmayan sporseverlerin “izle öde” sistemi ile 3 büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptığı herhangi bir maçı izlemek için ödediği ücrete tekabul etmektedir.

Saygılarımızla."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler