SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pereira'dan Volkan'a uyarı!

Fenerbahçe’de Shakhtar Donetsk mesaisi sürerken teknik direktör Vitor Pereira da son uyarılarını yapıyor...

Özellikle Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında savunmada yapılan hatalar ve Volkan Demirel’in mucizevi kurtarışları sonrasında Portekizli çalıştırıcı, bu konuya da el attı.

Vitor Pereira rövanş maçı öncesinde tecrübeli file bekçisiyle özel bir toplantı yaparak net mesajlar verdi ve beklentilerini iletti.

Pereira, “Defansın patronu sensin. Maçın içinde daha çok olmanı, arkadaşlarını daha fazla uyarmanı ve onları yönlendirmeni istiyorum. İlk maçta koordinasyon eksikliğinden hatalar yaptık ve pozisyonlar gördük kalemizde. Bu eksiğimizi kapatacak olan senin liderliğin olacaktır” dedi.

‘ÇOK İYİ İŞ ÇIKARDIN’

Kadıköy’de oynanan ilk maçta yaptığı kritik kurtarışları da talebesine hatırlatan Pereira, bunun için de Volkan’ı özel olarak bir kez daha kutladı.

Portekizli hoca, “Sadece bu maçta değil bundan sonraki tüm maçlarda da defansın patronu olmanı istiyorum. Geçtiğimiz maçta çok iyi iş çıkardın. Bundan sonra da bu istediklerimi yapacak tecrübeye ve liderliğe sahip birisin sen” ifadesini kullandı.

TOPAL’IN YERİNE RAUL MEIRELES

Bu arada Shakhtar Donetsk maçı öncesi Mehmet Topal’ın sakatlığı Vitor Pereira’yı sıkıntıya soktu... Yıldız futbolcu yapılan antrenmana da katılamadı. Portekizli çalıştırıcı orta sahada Raul Meireles ile Josef de Souza ikilisini denemeye başladı.

Eğer Topal tüm uğraşlara rağmen iyileşmezse Shakhtar ile oynanacak rövanş maçında ilk on birde sahaya Raul Meireles çıkacak.

LUCESCU’NUN KORKUSU YOK: F.BAHÇE’YE ÖZEL ÖNLEM ALMAYACAĞIZ

Öte yandan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu da Fenerbahçe’nin yıldızlarına karşı özel bir önlem almayacağını söyledi...

Hoverla karşısında alınan 2-0’lık galibiyet sonrasında soruları yanıtlayan Lucescu, “Rakitsky’yi Hoverla’ya karşı oynatmayıp dinlendirdik. Fenerbahçe maçı nedeniyle buna başvurduk. F.Bahçe’nin 7 transferi var ve herhangi birine özel olarak önlem almayacağız. Fenerbahçe’ye karşı aynı ciddiyetle çıkacağız. Elbette, Fenerbahçe maçına hazırlık değeri de taşıyordu. Ancak, Fenerbahçe Hoverla’ya benzemez” dedi.

Fred konusuna da değinen Lucescu, “Fred’in durumunun ne olacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Cevabı alacağız. Belki Fenerbahçe maçında oynayacak belki de oynamayacak” ifadesini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler