SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'de gözler UEFA’nın Fred kararında

Fenerbahçe ile Shakhtar arasında oynanan maçta en çok konuşulan konu Fred olmuştu. Brezilyalı futbolcunun geleceğini UEFA'nın bugün vereceği karar berlirleyecek.

UEFA, 2 önemli konuyu hükme bağlayacak.

1- FIFA Anti Doping Yönetmeliği'nin 25. Maddesi gereği Fred, tedbir kararı alınmasına ihtiyaç duyulmadan otomatik olarak diskalifiye oldu mu? Shakhtar, Şampiyonlar Ligi'ne uygun olmayan futbolcu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup ilan edilecek mi?

2- Artı Fred çarşamba günü rövanş karşılaşmasında forma giyer mi?

KOLTUKLARI KORUDULAR

Bu iki kritik soruya cevap verecek olan Disiplin Kurulu üyelerini Fenerbahçe yakından tanıyor. Başkanlığım Avusturyalı Thomas Parti'ın yaptığı kurul, 3 Temmuz sürecinde F.Bahçe'yi Avrupa kupalarından men etmişti. 3 Temmuz kararının altına imza atan üyeler son seçimlerde de koltuklarını korudu. Sadece Maltalı Bonett ve İspanyol Larumbe, kurula girdi...

Yani yine o aynı adamlar, EBahçe'nin kaderini belirleyecekler.

BAŞKAN: Thomas Parti (Avusturya) ÜYELER: Jacques Antenen (İsviçre) Sandor Berzi (Macaristan) Chris Bonett (Malta-Yeni) Tomas Gea (Andorra) Kepa Larumbe (İspanya-Yeni) Hans Lorenz (Almanya) Rudolf Repka (Çek) Jim Stjerne Hansen (Danimarka) Joel Wolff (Lüksemburg)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler