SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aziz Yıldırım: 'Ligden atsınlar da görelim'

Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, kulübün Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Yıldırım, transferlerin hangi parayla yapıldığı, Rize'deki olaylar, amatör branşlardaki sorunlar ve stat sponsorluğu ile ilgili tüm konulara açıklık getirdi.

İşte Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

"Transfer için parayı nerden buldunuz diyorlar. Gömü bulmadık. Fenerbahçe'nin kaynaklarını kullanıyoruz. Üçüncü köprü ile yeni havaalanı arasına gitsinler orası gömü dolu."

'Gerekirse transfer yaparız, paramız var kaçmayız'

"Bütün paralar sportif aş'den çıkmıştır. Kimseden hiç para alınmadı. Tamamen kulübün parası. Bu sene bütün takıma toplam 47 milyon Euro ve 2 milyon TL para ödenecek. Geçen yıl toplam 41 ödedik. Gerekirse daha da transfer yaparız paramazı var kaçmayız. 100 milyon tahvil borcumuz var. Yeni üyelerden gelen para tahvil borcunu ödeyecektir."

'Ligden atarız diyorlar, atsınlar da görelim'

"Voleybolda bize verecekleri parayı bildirdiler. Maçlarımızı yayınlayamazlar. Biz yayın belgesini vermeyeceğiz, ligden atıyoruz diyorlar. Bizi atsınlar bakalım da görelim."

'Stat ilgili çalışmaya başlıyoruz'

"Pazartesiden itibaren stat ile ilgili çalışmalar yapılacak. Forma çalışmalarında sabit bir rakamla anlaşmayacağız. 70 trilyona aldığımız arazinin değeri 100'ün üzerine çıktı. Ödemeleri devam ediyor."

'Küfür edenin kombinesini iptal ederim'

"Tribünlerde heryeri kaldırdık satıyoruz. Geçen hazırlık maçında çok şikayet geldi. Herkes bilet aldığı yerde oturacak. Küfür eden herkesin kombinelerini iptal ederim."

'Fenerbahçe katledilmek istendi'

"Rize'deki olayı aydınlatmamak sporun karanlıkta kalması demektir. Bugün Suruç'ta asker polislerin vurulması toplumun kargaşa nedenlerinden biri de Rize olayıdır. Bu olay aydınlatılmazsa faili meçhul cinayet olarak kalacaktı. Orada Fenerbahçe katledilmek istenmiştir."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler